כמה שאלות

koldunia

New member
כמה שאלות

יש לי מין "גל" כזה בציפורן אחת מה אפשר לעשות עם זה? אני מחפשת טופ קואט ומחזק ציפורניים, על מה אתן ממליצות? תודה מראש לעונות :)

נופ ר

New member
לשייף...

תשייפי עם משייף עדין עד שהגל יתיישר תיזהרי לא לשייף יותר מדי כי הציפורן עלולה להיות דקה מדי טופ קואט של WOW יש פה הרבה ממליצות כי הוא זול ועושה את העבודה סבבה לגמרי אם את רוצה מחו"ל מאיביי יש סשה ויט ופושה ואסי לגבי מחזק אני לא יכולה להמליץ כי אני עם בנייה

כמו שנופר כתבה לך תשייפי בעדינות

שלא תעשי לעצמך נזק לציפורן, ובנוגע לטופ ומחזק, על מחזק הייתי ממליצה לך על הנייל אנבי של opi הוא פשוט עובד טוב.. וטופ יש מלא סוגים אני הייתי ממליצה לך או על סשה ויט[שהוא מדהים!! מאוהבת בו קשות חחח] או על good to go של אסי או מהפשוטים יותר יש את נייל סטודיו הבקבוק הכחול שהוא מצויין ולא יקר

נופ ר

New member
לגבי סשה ויט

הוא מסמיך נורא מהר חשוב ליידע בנות שלא מכירות יש שקונות סשה ריסטור שזה המדלל שלהם אני שמתי מדלל של שיק וזה עשה את העבודה

Ultra marine

New member
אני לא מכירה מייבש שלא צריך דילול

כשמגיע לחצי.. 2 המועדפים שלי - פושה ומגה שיין של סאלי הנסון (הראשון עדיף) - מסמיכים ואני מקבלת את זה בסוג של הבנה.

צונית

New member
אז איך המשכת להשתמש בו?

בשלב מסויים המברשת לא מגיעה יותר ללק... אז איך השתמשת בו?

מ ס ט י ק

New member
אני מטה את הלק ומוציאה ככה

רק עכשיו בשליש זה מתחיל להיות קצת קשה להוציא חומר

נופ ר

New member
לגבי הפושה-

הוא זוכר לי לטובה- השתמשתי בו כמעט עד סוף הבקבוק! הוא מדהים, מתייבש טיפה יותר מהר מהסשה ויט אז הייתי בלי בנייה, והתלוננתי שהוא מכווץ את הלק וגורם לנסיגה קלה הסשה ויט משמש אותי מעל בניה ואין איתו נסיגה בכלל. אני עם הלק בוגי מקולקציית הוינטג' של צ'ינה גלייז, כבר 3 ימים והוא נראה מושלם. היה לי גם את אסי גוד טו גו- הוא ממש מהמם, נותן מראה גלוסי משגע. אבל הוא הכי סמיך מכל 3

צונית

New member
../images/Emo45.gif

גם המחזק שלי של נייל טק (שתי השכבות) מתייבשות פלוס מינוס בחצי. נראה לי שזה ככה בכל לק צבעוני גם, פשוט בגלל הכמויות שלנו אנחנו אף פעם לא מגיעות למצב של להגיע לאמצע...

למעלה