כמה שאלות...

gilad116

New member
כמה שאלות...

שלום, אני אמור להתגייס ב2 לנובמבר. רציתי לדעת אם יש סיכוי שאני לא אקבל את השיבוץ לתפקיד שבחרתי במנילה? יש לציין שלתפקיד (מש''ק אמל''ח) לא נדרשים מיונים קודמים או משהו כזה אז יש איזושהי סיבה שאני לא אקבל אותו למרות שהציעו לי אותו? אני שואל את זה בגלל שאמרו לי שאם אני לא אקבל את השיבוץ לא אוכל להתגייס בגיוס נובמבר אלא רק בתאריך הבא שהבנתי שיהיה בינואר וממש לא בא לא לחכות עוד חודשיים וחצי. וגם אני אושרתי לעשות טירונות 02 אז אני יתחיל אותה ישר אחרי סיום טירונות המתנדבים?

hillator

New member
כמה תשובות

1. לגבי הטירונות אם אושרת וזה נחוץ לתפקיד תברר זאת מול תא מתנדבים הם היחידים שיכולים לענות לך. 2. האם יש סיכוי? זה צה"ל תמיד יש גם פה אין לי לצערי תשובה חד משמעית עבורך. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לפנות למיטב מייד אחרי החג

עוז 61

New member
האם אתה אמור לעבור קורס?

אם כן ובגלל שאושרת לטירונות 02 אתה יכול לבקש גיוס פרטני ולהתגייס עם כל הקורס שלך. אני מציע שתיצור קשר עם תא מתנדבים ותברר על האופצייה הזאת.

gilad116

New member
גם לי לא ברור

אני זוכר שדיברתי עם אחת הנציגות בקשר לזה שאני יעבור טירונות פעמיים והיא אמרה לי שככה זה ושיש הרבה מתנדבים שיוצאים לטירונות באמצע השירות שלהם. ועד כמה שאני יודע התפקיד לא מצריך קורס וההכשרה נעשית ביחידה. אז זה אומר שאני צריך לשרת שנתיים ולא שלוש?

hillator

New member
אני אנסה לברר ביום א

אבל בגדול כן מי שלא עובר קורס משרת שנתיים. גם אם הרופא אישר לך יש הבדל גדול אם אתה מאושר לבצע טירונות לבין אם אתה עושה אותה. אמרו לך בפרוש שאתה עושה פעמים טירונות?

hillator

New member
אז אם זה לא חשוב לך

אל תעשה. כאילו אני לא מוצאת שום תרומה משמעותית לאף גורם בזה שאתה פעמים טירונות

gilad116

New member
עוד דבר

למי אני אמור לפנות אם אני רוצה לדעת אם השיבוץ שלי אושר. לתא מתנדבים או מיטב?

hillator

New member
שתי דרכים

1. מכוון שאתה מלש"אב כל פניה טלפונית לתא מתנדבים דרך מיט"ב. 2. שליחת מייל לתא מתנדבים מחר אני מניחה יהיה שם בלגן אז לא להיות מופתעים אם לא עונים לך כי הם היו איזה שבוע וחצי בחופש

למעלה