כמה שאלות!!

daniel1O

New member
כמה שאלות!!

היי, בוודאי אתם מכירים את הסיפור שלי מהודעות קודמות, כרגע עלה לי שאלה לראש והשאלה הנשאלת היא,מדוע לא קיבלתי מנילה? עברתי את כל התהליכים,אושרתי להתנדבות ומחכה לזימון לראיון בבסיס מסויים, מדוע לא קיבלתי מנילה למלאות?? השאלה השניה, התקשרה אליי איזה שלישה בסיס מסויים שקרוב ליד הבית שלי והיא שאלה אם אני מעוניין לשרת אצלם והיא קבעה לי ראיון בבסיס הזה,עכשיו,מה הראיון הזה כולל? במידה וקיבלו אותי,הם יתנו לי תאריך גיוס? ותוך כמה זמן מיום הראיון אקבל תאריך לגיוס? מה הסיכויים שאחרי הראיון יגידיו לי שאני לא מתאים? יש לציין שאין לי שום בעיה רפואית חוץ מהפטור הנפשי שקיבלתי עקב בלבול רב בגיל צעיר.. תודה.

hillator

New member
ככה

1. אני לא זוכרת לפרטים את המקרה אבל זו הייתה בעיית ילדות שלא רלוונטית? ניסית לערער על ההחלטה או להוכיח שזה לא רלונטי היום? 2. מתנדבים לא מקבלים מנילה לכן לא קיבלת אחת. 3. במידה ותעבור את הראיון זה ימשיך הלאה, כמה זמן יעבור עד שתקבל תאריך? זה תלוי ב1001 גורמים. אם אותה יחידה מייד תתקשר לתא מתנדבים .. מי הגורם שיתקשר(אני מניחה שאם סא"ל יתקשר זה ילך יותר מהר למשל) מתי יש גיוסים וכ'ו. 4. מה יהיה בראיון? מניחה שיציגו לך את התפקיד, את הבסיס, מה עושים ישמעו ממך קצת על עצמך מה אתה רוצה להפיק מהצבא, מה אתה מעוניין לעשות וכ'ו. לגבי האם תעבור או לא תעבור- אין לי מושג, לא יודעת מה התפקיד, מה הדרישות, מי המראיין, מי המרואיין ולכן לא נענה לך על השאלה הזאת כאן כי זה לא המקום. בברכה

למעלה