כמה שאלות

עירני10

New member
כמה שאלות

היי, אני התגייסתי בתחילת נובמבר. שובצתי לתפקיד פקידותי בחיל האוויר בקריה. אני 90% מהיום לא עושה כלום !!!!! מסתכל על הקירות. בענף שלי יש רק אנשי קבע מבוגרים אין אף חייל או חיילת בגילי. בקיצור אני מתחיל להצטער על כל הסיפור הזה. לשבת מ 8 בבוקר ועד חמש אחר הצהריים ולא לעשות כלום. אין חברה אין אינטרנט אין כלום. אפשר פשוט למות משעמום. כול מה שחשבתי שיהיה לי - אנשים בגילי, הווי של צבא, עבודה כיפית, תחושה של תרומה להכיר אנשים חדשים - הכול מתנפץ לי בפרצוף.... ואין עם מי לדבר.... מה אני עושה ???? ממש ממש מבקש עזרה.

hillator

New member
תשובה

בגדול אפשר לבקש לעבור תפקיד אבל אתה בידיוק שלושה שבועות שם אז דבר ראשון תבקש פגישה עם המפקד הישיר שלך ותבקש ממנו שימצא לך תעסוקה הרי בשביל זה אתה שם לא?

עירני10

New member
כבר דברתי איתו...

הוא אומר שזו העבודה שיש לו לתת לי וזה מה שיש. ושלושה שבועות לשבת במשך תשע שעות, לבד במשרד, בלי אנשים, בלי אינטרנט, בלי עבודה הם יותר מידי. תחשבי את לשבת תשע שעות לבד בלי נפש חיה בלי שום שום שום תעסוקה, הזמן לא עובר אפשר למות משעמום. לא לזה התכוונתי ולא את זה רציתי. התנדבתי מרצוני, ידעתי שיהיו רגעים לא קלים ואפילו קשים אבל אני אל מוכן לסבול !!! עם מי אפשר לדבר ??? יש משהו שאחראי על מתנדבים ?

hillator

New member
כמה דברים

1. תבקש ממנו שיחה עם המפקד שמעליו תציין שאין לך מה לעשות לא נותנים לך עבודה ואתה רוצה לתרום 2. אם זה לא עובד תגיד טופס 55 לתא מתנדבים זו בקשה לעבור תפקיד בברכה

hillator

New member
תשובה

את הטופס אתה מגיש דרך משקית התש ביחידה בה אתה משרת ההיתי אבל קודם מבקשת לדבר עם דרגה מעל ביחידה כי לא הגיוני שלקחו בן אדם שיתבונן בקירות כל היום

למעלה