כמה שאלות

• פותח הנושא B1509
  • פורסם בתאריך

B1509

New member
כמה שאלות

שלום לכולם!! אני חדשה בפורום אז קודם כל נעים מאוד וכיף שיש מקום כזה, אז תודה ליוזמים ולמתחזקים... אני בהריון בתחילת חודש שביעי. לקטנצ'יק יש ק"פ דו צדדי. רציתי לקבל כמה עצות בנוגע לדברים שצריך לעשות לפני הלידה, למשל: 1. הייתם בהתייעצות עם אורטופד ילדים לפני הלידה? אם אני קובעת תור עם אורטופד מסויים זה מחייב אותי להמשיך אצלו את הטיפול אחרי הלידה? (אני בכללית מושלם) 2. בנוגע לקניית הציוד הרלוונטי - עגלה, סל קל, שידה, מיטה, מנשא... כל הדברים האלה - מה הדברים שאני צריכה להתייחס ולשים לב אליהם בבחירה? יש לכם המלצות על מודלים/יצרנים שמתאימים במיוחד? תודה רבה רבה!!!

נועית37

New member
ברוכים הבאים

הי, אני נועה, אמא של יואב בן השנה ו4 שנולד עם ק"פ דו"צ. אנחנו היינו אצל ד"ר פנסקי להתייעצות לפני הלידה. אותנו זה מאד מאד הרגיע - פנסקי הראה לנו מצגת והסביר לנו את התהליך. הוא מקבל את מבוטחי כללית ב "ביג" בבית שמש. את לא חייבת להמשיך את הטיפול אצל האורטופד המייעץ אבל אנחנו במקרה של פנסקי נשבנו בקיסמו והמשכנו איתו (מקבל בעין כרם את מבוטחי מכבי) לגבי קניות: הייתי ממליצה לך לקנות את המנשא של הבייבי ביורן שלנו היה קרש הצלה בתקופת הנעליים. הייתי בודקת אפשרות לעגלה מעט רחבה - אנחנו לא קנינו עגלה רחבה והשאלתי את הפג מחברה. יואב לא התלונן על העגלה שהיתה לנו אבל לי זה היה נראה קצת צפוף בזמן הגבסים וגם אח"כ כשהוא היה כל היום עם הנעליים. לנו היה את סלקל של איונפלו וזה הספיק. בשידת החתלההשתמשנו בשידה שעברה מהאחיות שלו שהיתה שידה קטנה. אני לא יכולה להגיד לך שזה היה סופר נוח אבל הסתדרנו עם זה. לגבי שאר הדברים - נראה לי שחשוב שיהיו לו/לה אוברולים עם טיקטקים ולא סגורים בכף הרגל ורגליות קצת יותר גדולות לתקופת הגבסים. יש תכתובת עבר על הנושא - את יכולה לעשות חיפוש על התארגנות לפני הלידה או משהו כזה. העיקר? שההורים שלו יהיו רגועים ( : ההתחלה היא לא פשוטה אבל שוכחים את זה די מהר ( : את מוזמנת לשאול מה שבא לך ( : בהצלחה נועה

למעלה