כמה שאלות :)

mici95

New member
כמה שאלות :)

היי כתבתי פה לפני כמה זמן כשהייתי אמורה להתגייס ב14.8 , הגיוס שלי נדחה וכנראה יהיה או ב3.10 ממש עוד שניה , או בינואר ..
רציתי לשאול אם יש איזה קבוצת פייסבוק למתגייסים בתאריכים אלה ?
הבנתי שהטירונות היא יומיות , באיזה שעה מסיימים אותה כל יום ? והאם להשבעה יכולים להגיע רק ההורים או כל מי שאני מזינה ? (חברים וכאלה )
תודה מראש וגיוס קל לכולם :)
מיכל .

נ ו ע ה 12

New member
תשובות

1. לא שידוע לי, אבל אתם מוזמנים להתארגן כאן ולפתוח אחת כזאת. :)
2. זה משתנה, אבל בסביבות חמש-שש.
3. כנ"ל ^ במחזור שלי כל חייל היה יכול להזמין 5 אנשים, לא משנה מה הקרבה שלהם.

בהצלחה בגיוס :) יש לך כבר תפקיד?

mici95

New member
כן אני כנראה הולכת להיות

פקידת מבצעים ..
לאמא אבא וחבר יהיה מקום בהשבעה ? :)היא מרגשת ?
והאם יהיה סיכוי אפילו הקלוש שבקלושים שיפתח עוד מחזור גיוס בין אוקטובר לינואר ?

נ ו ע ה 12

New member
מעולה, שוב שיהיה בהצלחה :)

אני חושבת שלא תהיה בעיה להזמין 3 אנשים... לדעתי היא מאוד מרגשת

לגבי תאריכי גיוס - שלחתי השבוע מייל למדור מתנדבים בנוגע לתאריכי הגיוס של 2014, הם בטח יענו לי אחרי החג. אני לא מאמינה שוסיפו עוד מחזור ב-2013... השיבוץ שלך עדיין לא סגור? בגלל זה את שואלת?

mici95

New member
השיבוץ שלי סגור אבל

בגלל שרק היום הודיעו לי על קבלת הסיווג הבטחוני שלי , האפשרות היא להתגייס עוד עשרה ימים , או בינואר . שמצד אחד עשרה ימים מעכשיו זה מלחיץ וינואר זה המון זמן .. מה דעתך ?

נ ו ע ה 12

New member
הייתי במצב שלך, אפילו יותר גרוע חח

התקשרו אלי ביום שני בבוקר והציעו לי להתגייס ביום חמישי, פחות מ-72 שעות חחח במקומך הייתי בוחרת באוקטובר, 10 ימים זה המון יחסית
במיוחד אחרי כל החגים והכל. אבל לכי על מה שמרגיש לך נכון. אגב, הגיוס של ה-26/12 נדחה לינואר ואני לא יודעת? או שסתם "עיגלת" וכתבת ינואר?

mici95

New member
לי אמרו שבינואר .. נראה לי

שזה ב16 לינואר או משהו כזה.. בסוף התגייסת אחרי ה72 שעות ?
אני עדיין בהתלבטות....

נ ו ע ה 12

New member
טוב, כשהם יענו לי אני אשאל גם לגבי זה...

וכן, התקשרו אלי ב-29/8 והתגייסתי ב-1/9

למה לא, בעצם? שוב, לך יש עוד 10 ימים ואנחנו לא מדברים על גיוס יולי שזה שניה אחרי בי"ס... אני כמובן לא מנסה להשפיע עלייך, רק לנסות לעזור לך :)

mici95

New member
את צודקת לגמרי , עוד שאלה קטנטונת

ניסיתי להבין מסיפורי הטירונות אבל התבלבלתי .. הטירונות ( או ההשתלמות :) ) היא מיום ראשון עד חמישי ? וההשבעה היא בחמישי ? (בהתחשב כמובן שהשרשרת חיול היא בחמישי שבוע לפני .. )

Hadas2695

New member
גם אני מתגייסת בתאריך 3.10,

אני קראתי את השיחה שלך עם נועה בשרשור, אני יכולה להגיד לך שהתקשרו אלי בדיוק חודש לפני הגיוס... ז"א, התקשרו אלי ב3.9 והודיעו לי על הגיוס ב3.10. עוד פחות משבוע הגיוס ואני סופר-לחוצה ומתרגשת, עם חששות והכל. זה לחוץ ואוטוטו, אבל אני יכולה להגיד לך שזה התאריך המושלם להתגייס בו, ככה תשתחררי כמו עם כולם ולא מאוחר, ותוכלי לנצל את הזמן שלך יותר טוב אחכ

Hadas2695

New member
מאיזו סיבה אתן מתנדבות? אני מצליאק :)

רגע, זה אומר שכולנו נהיה בטירונות בבהד 7 בצריפין? חחח

danielzaguri95

New member
אני מאנמיה ועוד איזה סיבוך עם בלוטת התריס

וכנראה שכן כי כולנו מתגייסות באותו יום, אז ניפגש בחצרים?

Hadas2695

New member
לא יודעת,

את גרה בדרום? אני גרה במרכז אני יודעת שאהיה בצריפין בראשון לציון בבהד 7 בטירונות

למעלה