כמה שאלות..
ני מתכוונת להכין מחר מקרונים בפעם הראשונה ואני רוצה לוודא משהו- אם רשום לי נגיד 90 גרם חלבון, זה 90 גרם לפני היישון חלבונים נכון?
וכשאני משתמשת בהם הם צריכים להיות בטמפרטורת החדר?
ועוד שאלה על סירופ תירס בהיר וכהה - מה ההבדל בין השניים? הרבה פעמים אני רואה שצריך להשתמש בסירופ תירס אבל לא רשום איזה מהם, אז איך אני יכולה לדעת?
והאם אפשר להחליף גלוקוזה בסירופ תירס?
תודה!
ני מתכוונת להכין מחר מקרונים בפעם הראשונה ואני רוצה לוודא משהו- אם רשום לי נגיד 90 גרם חלבון, זה 90 גרם לפני היישון חלבונים נכון?
וכשאני משתמשת בהם הם צריכים להיות בטמפרטורת החדר?
ועוד שאלה על סירופ תירס בהיר וכהה - מה ההבדל בין השניים? הרבה פעמים אני רואה שצריך להשתמש בסירופ תירס אבל לא רשום איזה מהם, אז איך אני יכולה לדעת?
והאם אפשר להחליף גלוקוזה בסירופ תירס?
תודה!