כמה שאלות.

MaorSwan

New member
כמה שאלות.

רציתי לדעת, מה הסיכויים שלי להתקבל? את הפטור קיבלתי על רקע נפשי, כי סבלתי מדיכאון קליני. כיום אני לא סובל מדיכאון כמעט כלל [מטופל בכדורים]. החיילות בלשכה ביקשו ממני להשיג מכתב המלצה מהמעסיק ומכתב שמאשר את כשירותי לשרת מהפסיכיאטרית. שני המכתבים בידיי.

1. מה הסיכויים שלי להתקבל?
2. החיילות שקיבלו אותי אמרו שמרגע קבלת המכתבים, לוקח בערך חודש לאשר את הבקשה שלי. באינטרנט קראתי שזה לוקח מספר חודשים ויכול להגיע לשנה. כמה זמן באמת זה לוקח?
3. נגיד ואושרתי, מתי הגיוס? סתם ביום בהיר אחד, או שיש גיוסים מלוכדים בתאריכים מסויימים?

תודה רבה.

אני חושבת.שלהתקבל זה לא המילה המתאימה

צריך שהבקשה תאושר זה לא מבחן קבלה לעבודה שמעדיפים מישהו על פני מישהו אחר אלה מצב שמבינים שלא כולם יכולים לשרת בתנאים רגילים ומוצאים את התנאים שיקלו על זה

ולשאלה של האם תאושר אף אחד כאן לא רופא ולא יכול לצפות את תא מתנדבים וגם לא מכיר את במצב הרפואי שלך.
אבל בעיקרון עם אתה יציב כנראה שתאושר אבל שוב לא רופא רק מקצת הכרות עם מקרים.

לאחר האישור צריך למצוא תפקיד ממליצה לעשות את זה לבד וגם להגיד לתא מתנדבים מה מענין אותך ומה אתה רוצה, ישאלו אותך ביום של הועדה הרפואית אז כדי לבוא מראש עם תפקידים שרוצים. שים לב למתנדבים על רקע רפואי קשה עד בלתי אפשרי להשיג סיווג ביטחוני אז קח את זה בחשבון בתפקידים.

לאחר שיש תפקיד תשובץ לגיוס מתנדבים הקרוב שיהיה יש בערך חמישה כאלה בשנה. זה גיוס של כל התנדבים שעושים ביחד שבוע טירונות שהיא חוויה מדהימה

המון בהצלחה בתהליך

Run for a Fall

New member

מוסיף בהתייחסות לשאלות -

כפי שאמרו לך לא ניתן לקבוע מה הסיכוי שההתנדבות תאושר מפני שאף אחד בפורום אינו מומחה. אבל הכיוון הכללי הוא שאם המתנדב במצב בריאותי יציב, ואין סכנה שמצבו יחמיר בעת השירות - ההתנדבות תאושר בדר"כ.

כפי שקראת אורך תהליך אישור ההתנדבות הינו משתנה. לבעלי פטור נפשי, התהליך בדר"כ ארוך יותר. לאחר שתעביר את המסמכים הדרושים התיק שלך יעבור לגורמי ברה"ן לבחינת המשך תהליך ההתנדבות (כנראה שתזומן גם לוועדה בראשות גורמי ברה"ן), ולאחר מכן, אם תאושר מבחינתם, תזומן לוועדה נוספת שהיא למעשה וועדת ההתנדבות - שם תקבל, או לא תקבל את האישור הסופי להתנדבות ע"י רופא מדור מתנדבים. בדר"כ אכן מדובר במספר חודשים.

הגיוס - כפי שנאמר, בתאריכים יעודיים.

בהצלחה!

למעלה