כמה שאלות...
1. אני מאוד אוהבת חלב סויה בקפה אבל לא מסוגלת לשתות אותו כפי שהוא. אני מחפשת סוג של "חלב" עם טעם כמה שיותר ניטרלי ולא ממותק כדי לאכול עם קורנפלקס. יש הצעות? שמעתי על חלב שיבולת שועל, האם זה מתאים ואם כן אז היכן ניתן לרכוש?
2. עוד שאלה בענייני חלב - כמה זמן יכול להישמר חלב סויה במקרר?
3. מה עושים עם זרעי פשתן? והבנתי שקיימת מחלוקת האם כדאי בכלל לאכול אותם או לא - אפשר קצת מידע על זה?
4. אפשר הצעות לציפויים טעימים לעוגות שוקולד?
תודה רבה לעונים
1. אני מאוד אוהבת חלב סויה בקפה אבל לא מסוגלת לשתות אותו כפי שהוא. אני מחפשת סוג של "חלב" עם טעם כמה שיותר ניטרלי ולא ממותק כדי לאכול עם קורנפלקס. יש הצעות? שמעתי על חלב שיבולת שועל, האם זה מתאים ואם כן אז היכן ניתן לרכוש?
2. עוד שאלה בענייני חלב - כמה זמן יכול להישמר חלב סויה במקרר?
3. מה עושים עם זרעי פשתן? והבנתי שקיימת מחלוקת האם כדאי בכלל לאכול אותם או לא - אפשר קצת מידע על זה?
4. אפשר הצעות לציפויים טעימים לעוגות שוקולד?
תודה רבה לעונים