כמה שאלות

• פותח הנושא mvk1
  • פורסם בתאריך

mvk1

New member
כמה שאלות

הי
אני קיבלתי שחרור רפואי מהצבא על דלקת בכבד לא חמורה הדלקת במצב טוב מאוד יחסית
כבר שאלתי שאלה פה בפורום ואנו לי ממש טוב אז חשבתי לנסות שוב יש לי כמה שאלות
1.בשירות שלי אני רוצה לשרת כמדריך כושר קרבי באתר של יחידת מגלן אם הבנתי נכון כתוב שהתפקיד הוא לקהל יעד של מתנדבים יש לי רקע בספורט עד היום אני רץ למרחקים ארוכים לפני זה עסקתי בגודו בגיל הצעיר יותר 6 שנים הרחבתי בתיכון 5 יחידות חינוך גופני מורחב ועשיתי תעודת מדריך בחדר כושר יש לי רקע מעולה לתפקיד אבל לדעתכם הוא פתוח למתנדבים? כי אין לי בעיה עם מאמצים פיזיים שמעתם על מישהו מתנדב ששירת בתפקיד? או שיש פה אפילו מתנדב שמשרת בתפקיד?
2.עד כמה זה נפוץ מתנדב עם נשק? כי אני רוצה לעשות מטווחים כדי שאני יוכל גם לשמור בבסיס שבו אני ישרת יש הרבה מתנדביםם אם נשק? או שאין בכלל? או שיש הרבה?
3. הגשתי בקשה להתנדב לפני קצת יותר מחודשיים וחצי הייתי בראיון ראשוני בתא מתנדבים לפני כמעט חודשיים והתקשרתי לתא מתנדבים לברר לגבי המצב שלו הם אמרו לי שהתיק שלי בענף רותם ורופא דן בבקשה שלי לדעתכם מתי אתם מעריכים שיזמנו אותי לוועדה הרפואית שבה אומרים אם אישרו את ההתנדבות או לא?
ממש תודה לעוזריםם!!

xXGASXx

New member
לגבי השאלה הראשונה

אני מכיר אדם שהתנדב למדריך כושר קרבי אבל זה מאוד קשה לקבל בגלל העניין הפיזי אתה צריך ממש להלחם על זה.

נ ו ע ה 12

New member
אהלן :)

1. אני מכירה מתנדב ששירת כמדריך חדר כושר... מספיק קרוב? ;) לכל דבר יש סיכוי, צריך לנסות, זה תלוי באופן מוחלט בבעיה של כל אחד ולכן זה מאוד אינדיבידואלי.

2. מעט מאוד עד בכלל לא. באופן גורף לכל המתנדבים יש פטור מנשק.

3. לצערי אין לדעת. תתקשר מדי פעם על מנת לתזכר אותם. :)

mvk1

New member
שאלה

את מכירה מדריך כושר קרבי? או מדריך חדר כושר? כי נראלי זה דברים שונים :) תודה..
ועוד שאלונת התרשרתי להתעדכן על מצב התיק שלי ענו לי שהוא בענף רותם ורופא דן בבקשה אחרי שהוא דן מזמנים אותי לוועדה הרפואית שבה מאשרים את ההתנדבות ואז נשאר רק למצוא שיבוץ? או שזה יקח עוד זמן?

נ ו ע ה 12

New member
מדריך חדר כושר

זה לא מדריך כושר קרבי, אבל גם משהו... ;) כי מן הסתם זה גם לא כזה טריוויאלי עבור מתנדב.
לאחר אישור ההתנדבות אכן נשאר רק (או "רק"... תלוי איך מסתכלים על זה חח) למצוא שיבוץ.

mvk1

New member
תודה אבל

אני לא מעוניין במדריך חדר כושר אני ינסה לקבל מדריך כושר קרבי אם לא אז תפקיד תומך לחימה אחר... תודה לעונים..

noboya

New member
סליחה על ההקפצה

רציתי שתבין שאין כזה דבר "מדריך כושר קרבי", יש "קצין אימון גופני" שהוא אחראי על כשירות ותוכנית האימונים של כלל החיילים בבסיס שלו. זה לא תפקיד שאנשים מגיעים אליו ישר, מגיעים לזה אחרי קבע, קורס קצינים, ולדעתי גם תואר בנושא.
מתחת לקא"ג יש "מדריך חדר כושר", הוא מלווה את הלוחמים ושאר החיילים באימונים (גם בתוך חד"כ וגם בחוץ, לא כולל אימונים מבצעיים) ומסביר בדיוק איך לבצע כל תרגיל.
מקווה שלא חשפתי כאן מידע מסווג, ושעזרתי בהבהרת הנושא.

למעלה