כמה שאלות

BUG LOVE

New member
כמה שאלות

מה מספר העונה שמושדרת בביפ? ואיזה עונה משודרת בסטאר וורלד? ועוד דבר אני ראיתי את כל הפרקים שהיו ביפ אי פעם את מה שהיה בערוץ 3 ממזמן ממזמן ומה שהיה בערוץ 2 וכמובן בערוץ 10 חוץ מהפרק האחרון שהפסדתי בשתי ההזדמנויות ואני עוד בוכה על זה בקיצור השאלה היא אלה כל העונות של זינה או שיש כאלה שלא שודרו בארץ?

ברודי

New member
*עונה על חלק*

העונה כרגע בביפ היא עונה מספר 2. בסטאר אינלי מושג כל העונות של זינה שודרו בארץ, אומנם בערוצים שונים אבל כולם!

BUG LOVE

New member
ישששששששששששששש

אז יש לי תקווה לראות את הפרק האחרון אחרי הכל תודה רבה רבה רבה עשיתן לי את השנה!!!!

BUG LOVE

New member
מה????

מה זאת אומרת מצונזר? מה יש לצנזר כבר? ולמה הם מצנזרים אבל אחרי הכל את לא מסכימה איתי שזה עדיף מלא לראות בכלל

ברודי

New member
אוווהו...

תאמיני לי, ובכל הכנות, תתאפקי בסבלנות וסדרי לך את FIN מכל מקום אחר חוץ מסטאר. את... יודעת בערך מה יהיה שמה?! אני יכולה להגיד מה צינזרו אבל אולי זה יהיה לך ספויילר.... בכל אופן, שווה לראות ת´פרק בשלמותו פעם אחת מאשר לראות חלקים חלקים.

BUG LOVE

New member
מה ציזרו תגידו לי שאני ידע ועוד דבר

איפה אני יכולה להשיג את הפרק מלא?

gabrielle

New member
הם מצנזרים המון דברים

קטנים אבל הדבר העיקרי שמצונזר זאת הנשיקה המפורסמת... ( ראי תמונה ) את יכולה להזמין מהאינטרנט את director´s cut וזה גירסה מלאה+ מאחורי הקלעים+ הפרק עם הסבר מלא של לוסי רנה ורוב... באמת שזה משהו בן זונה בדי וי די- שווה כל שקל.

BUG LOVE

New member
אז שנייה ..

א) מאיזה אתר זה? לינק אם אפשר ועדיף עם הסבר כדיי שאני יבין מה לעשות ב) כמה זה עולה? ודבר אחרון את הנשיקה ראיתי כמו שכבר אמרו פה "לראות" זה חוקי למרות שאני מעדיפה לקנות את הפרק ואז אני יראה אותו מלא אז בבקשה את הלינק עם הסבר ועוד משהו כמה זמן לוקח לזה להגיע?

gabrielle

New member
אין לי מושג איך לעשות את זה....

אני לא מהמבינים.... בקניות מהאינטרנט למרות שלא חסר לי
נטע/שירי/מישהו?

למעלה