כמה שאלות...

BoogieDTN

New member
כמה שאלות...

שלום אני חדש בפורום כרגע אני גר בישראל ומסיים את הלימודים העל תיכוניים, ויש לי תוכניות לעשות טיול CROSS קנדה וארה"ב. בהתחלה אני מתכוון לחיות זמן מה אצל הדוד שלי בטורונטו, לעבוד קצת ולצאת לדרך. ועכשיו, לשאלות: 1. קשה למצוא עבודה בטורונטו? יש איזה עבודות מיוחדות לישראלים/ דוברי עברית? 2. יש אפשרות להתארח אצל משפחות במהלך הטיול המתוכנן? 3. אני צריך להוציא ויזה בשביל להיכנס לקנדה? אפשר להשתמש בויזה זו לשם כניסה לארה"ב? 4. יש הרבה ישראלים בטורונטו? 5. לא ממש קשור לפורום, אבל: מאיזה גיל אני יכול להוציא רישיון נהיגה בינ"ל? 6. עדיף להשכיר אוטו או שלקנות יד שניה ובסוף הטיול למכור? מ... זהו בינתיים ... תודה מראש

BoogieDTN

New member
עוד שאלה

7. זה נהוג לתפוס טרמפים בקנדה? האוטובוסים זולים? מקווה שלא שיגעתי אותכם...

Torontonian

New member
What about your uncle? why

not ask him all of this? And by the way, can we come stay with you in Israel when we visit? less expensive then a hotel, you know

drz400e

New member
שאלתי חבר קנדי על הטרמפים,

והוא אומר שיש לא מעט טרמפיסטים בדרכים בקנדה.מצד שני, אני נהגתי מחוף לחוף בארה"ב חודשיים בקיץ האחרון ולא ראיתי טרמפיסטים בכלל. אני מניח שיש לזה סיבה. יכול להיות שבקנדה זה עדיין יותר מקובל מבארה"ב.אני אישית לא הייתי עושה את זה. מעייף , מסוכן, ולא שווה את הזמן שתשקיע בתפיסת טרמפ. עדיף "לבזבז" אותו על טיול. נראה לי שקניית מכונית, אולי עם שותפים תהיה צורת הנסיעה הכי חופשית. רק תבדוק אם אתה יכול לקנות ולנהוג במכונית פה בלי רשיון קנדי. אם אני לא טועה אתה חייב אותו בשביל לרכוש ביטוח. בארה"ב המכוניות(גם המשומשות) בממוצע יקרות מעט יותר,אבל בחלק מהמדינות תמצא חברות ביטוח שיבטחו אותך גם עם רשיון בנלאומי.

drz400e

New member
אני חושב שגם בפורום תרמילאים

תוכל לקבל הרבה מידע בנושאים ששאלת.

למעלה