כמה שאלות

debi8

New member
כמה שאלות

האם יש קשר בין צמחונות לפיריון??? אחותי צמחונית והיא היתה צריכה לעשות טיפולי הפרייה וגם אני צמחונית כבר המון שנים. דבר נוסף אני צריכה לקבל מחזור עוד שבועיים (מקווה שלא) ואין לי הפרשות יותר האם לדעתכן אפשר לעשות מנוחה מכל הניסיונות או שלא כדאי לקחת סיכון תודה

פּוֹנְג

New member
אם את יודעת בוודאות

שעוד שבועיים המחזור שלך (הלוואי שלא יגיע), אני מציעה שתחילי להנות במקום לנסות. בכלל עדיף שהנסיונות יהיו מהנאה ולא מתוך must. כי ילדים עושים מאהבה...

debi8

New member
אנחנו עובדים

על פי השיטה שרק להנות מזה אבל לפעמים זה מאוד קשה כי אני חושבת על זה באותו רגע וגם נראה לי שאנחנו זקוקים למנוחה קלה כי החודש הלכנו על השיטה של כל יום ואף כמה פעמים ביום ויש לי תחושה לגבי החודש ואני מקווה לא להתאכזב שוב ביחוד שהחודש קמתי בלילה והקאתי (ואני בחיים לא מקיאה). כמובן שזה יכול להיות סתם קלקול קיבה אבל אתן יודעות איך זה כל דבר מעלה את הציפייה.

יעלה לי

New member
היי דבי,

לא יודעת אם יש קשר בין צמחונות ופריון, אבל אני צמחונית (שלו אוכלת ביצים דגים ובשר) ונכנסתי להריון בנסיון הראשון שלי. אז מאוד יכול להיות שאת בהריון. מחזיקה לך אצבעות

debi8

New member
../images/Emo15.gif

אני כל כך מקווה כי באים לי לפעמים גלי יאוש כאלה שאני אומרת די נמאס לי לחכות ואני מחפשת כל מיני צידוקים למה זה לא קורה עד עכשיו: (צמחונות, גלולות, לחץ וכו')

יעלה לי

New member
זה בסדר...אני הסתובבתי חצי שנה

עם צידוקים למה זה לא הולך לקרות לי... אבל זה קרה, ומקווה שגם לך יקרה ותהני מ 9 חודשים של ציפיה לתינוק בריא ועגלגל...

גם אני צמחונית וכבר שנים רבות שלא

אכלתי בשר, דגים, עופות, כלום כלום גם לא מהדמויי בשר למינהם כמו טבעול. לא נראה לי שיש קשר בין הדברים. מה שכן חשוב להקפיד לקבל את הברזל, B12 כדי שיהיה כוח לסחוב את ההריון. בהצלחה

debi8

New member
בקשר לצמחונות

לפני שחשבנו לנסות הייתי אצל רופא משפחה שעשה לי בדיקת ויטמינים ואמר לי שחסר לי המון ברזל ו B12 וכשהלכתי לרופא נשים הוא נתן לי רק חומצה פולית ואמר שכשאקלט אחזור אליו לקחת עוד ויטמינים (חוץ מבשר דגים ועוף אני גם לא אוכלת דברי חלב)

מעיןבר

New member
הי דבי

אם חסר ויטמין B12 - צריך לקחת. אם רופא הנשים לא נתן - תקחי מרשם מרופא המשפחה (אני יודעת שיש טבליות של סולגאר שניתן לקנות גם ללא מרשם, אבל אז זה לא מסובסד וחבל). החסר בויטמין הזה הוא קריטי כי הוא מוביל לאנמיה ובהריון גם ככה מפתחים אנמיה, עדיף לגיע להריון עם מחסנים מלאים ככל האפשר כדי להמנע מהאנמיה הזאת - זה מאוד לא נעים (התנשפויות, חולשה, סחרחורות).

tali_le

New member
אין קשר בין צמחונות ופוריות

אם זאת, בהנחה שהתזונה שלך איננה מאוזנת (בין אם את צמחונית ובין אם אוכלת בשר) הסיכוי שלך להכנס להריון קטן כשהתזונה אינה מסוגלת לתמוך בגוף אחד - הסיכוי להתפתחות הריון הוא קטן בהרבה מומלץ לערוך מעקב אחרי התזונה כדי לוודאי שאין חוסרים... טלי

למעלה