כמה שאלות...

כמה שאלות...

יכול להיות שדיברתם כבר על זה בפורום... אבל הייתי רוצה לדעת כמה דברים.. לפני שאתם עונים לי בבקשה תציינו באיזה סיגנון אתם רוכבים.. איך אתם מתלבשים לשיעור רכיבה??? עם איזה נעליים אתם רוכבים?? מגפיים או נעליים וצ'אפס?? מה הציוד שאתם מביאים לשיעור? מה הציוד שאתם מביאים לתחריות? כאן נגמרות כל השאלות שלי.. מצפה לתגובות..

Shai Felton

New member
אני../images/Emo63.gif

אינגליש
שיעור רכיבה
מכנס רכיבה
מגפיים
קסדה
חולצה לא משנה איזה..... ציוד- זה בעיקרון הציוד אבל יש גם שוט, לפעמים כפפות.
תחרות
מכנס רכיבה
מגפיים (חובה - אסור צ'אפס)
קסדה
שוט זהו!

Shai Felton

New member
אופס../images/Emo63.gif

איזה דפוקע אני - בתחרות חובה גם חולצה לבנה (מכופתרת
)

a l a d i n

New member
רגע רגע רגע....

סבבה... את מביאה את כל מה שאת צריכה... אבל לא שכחת משהו?? רגע, בתחרות את רוכבת על אמא?? אה לא... גם אותה שכחת בבית.... אז על מה את רוכבת?? אני מניחה שלא הבנת ששכחת לרשום סוס!!!! את יודעת, את לא יכולה להתחרות בעצמך.. את צריכה איזה סוס איתך... במקרה... ואת והסוס לא אוכלים?? או שותים לפחות?? נראה לי ששכחת הררררבה דברים!!

Shai Felton

New member
גאד!../images/Emo63.gif

לא להיות מפגרים אוקיי?! היא שאלה באיזה ציוד משתמשים בתחרות ובשיעור! סוס לא נקרא ציוד ואני מניחה שכל אדיוט היה מבין שמין הסתם גם רוכבים על הסוס..... היא שאלה על ציוד רכיבה של הרוכב, אז לפני שאת מעירה הערות מפגרות תטרחי לבדוק אם הבנת על מה השרשור בכלל

Edubite

New member
מה הקשר?..

אולי לא קראת נכון את השאלה אבל נשאל איזה ציוד אתם לוקחים לתחרויות... אולי את מחיבה את הסוס שלך כציוד אבל רוב האנשים פה לא...

אממ לא רוצה להתערב אבל..

התכוונתי לאיזה ציוד היא מביאה לשיעור.. לא את מי.. או את מה.. סוס זה לא ציוד..

טוי בוי

New member
אני רוכבת אינגליש ../images/Emo60.gif

אני לובשת טייצ' או מכנס רכיבה חולצה גדולה או גופייה צ'אפס כסדה שוט {דרסאג' או קפיצות} נעלי רוכבה\עבודה....

אני...

לשיעור רכיבה- מכנסי רכיבה, נעלי רכיבה, קסדה, צ'פס, כפפות וחולצה גדולה... ציוד לשיעור רכיבה- שוט ודורבנות. ציוד לתחרויות- מכנסי רכיבה לבנות, חולצה לבנה מכופתרת, עניבה, מקטורון, מגפי רכיבה, כפפות לבנות, רשת לשיער, שוט וקסדה..

niko girl

New member
אני!!!!!!!

אני רוכבת ווסטרן. איך אני מתלבשת לשיעור רכיבה: ג'ינס וחולצהת טריקו. אם איזה נעליים אתם רוכבים: מגפיים. מה הציוד שאתם מביאים לשיעור? דורבנות ומגפיים. מה הציוד שאני מביאה לתחרות: מגפיים, דורבנות, ג'ינס יפה וחולצה מכופתרת!

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

ג'ינס וחולצת טריקו.. |מקטה|מגפיים
קסדה

GrEeNwOmAn

New member
כמה תשובות...../images/Emo175.gif

אינגליש שיעור רכיבה: מכנס רכיבה שחור, צ'אפס ונעלי רכיבה\מגפיים, כפפות, שוט (קפיצות ודראסז'), קסדה. הציוד שלי בתוך ארון\ארגז שתמיד נמצא באורווה! דורון תעני לי באייסיקיו החדש, מה נסגר בקשר למחר?

למעלה