כמה שאלות...
קודם כל אני לא מלצר או משהו כזה, ואישית יש לי הערכה רבה למלצרים, שהלא הם נותני שירות בצורה כזו או אחרת. ולשאלות (לא לכעוס): 1. מה הקטע להביא לי את העודף בשקלים בודדים, אני אשאיר לכם טיפ של 15 ש"ח בכל מיקרה מינימום, אז מה הקטע שלכם, אתם מפחדים שלא ישאירו לכם? מי שלא משאיר לכם אין טעם אפילו להתעצבן. אז מה הקטע, השניים-שלושה שקלים האלה יעזרו לכם? 2. אם מלצר/ית טעה בחשבון לטובתי האם אני צריך להעיר לו על כך (ותהיו אובייקטיבים, האם גם אתם הייתם מעירים לו), או שמא אני צריך להנות מהספק, פעם טועים לטובתי ופעם לרעתי מה שנקרא, אז מה דעתכם? 3. ועכשיו באמת, כמה אחוז טיפ נהוג לתת בארץ, אני יודע שמינימום זה 10% או משהו כזה, אבל נניח אני יושב במקום מכובד, מנות של 150 ש"ח ומעלה, האם בארוחה של 500-800 ש"ח זה אותו אחוז או שמא יש להשאיר סכום יותר נכבד? יום טוב, ותמשיכו בעבודתכם הקדושה והקשה - כל עבודה מכבדת את בעליה. מלצר זה לא רק להוציא מנות.
קודם כל אני לא מלצר או משהו כזה, ואישית יש לי הערכה רבה למלצרים, שהלא הם נותני שירות בצורה כזו או אחרת. ולשאלות (לא לכעוס): 1. מה הקטע להביא לי את העודף בשקלים בודדים, אני אשאיר לכם טיפ של 15 ש"ח בכל מיקרה מינימום, אז מה הקטע שלכם, אתם מפחדים שלא ישאירו לכם? מי שלא משאיר לכם אין טעם אפילו להתעצבן. אז מה הקטע, השניים-שלושה שקלים האלה יעזרו לכם? 2. אם מלצר/ית טעה בחשבון לטובתי האם אני צריך להעיר לו על כך (ותהיו אובייקטיבים, האם גם אתם הייתם מעירים לו), או שמא אני צריך להנות מהספק, פעם טועים לטובתי ופעם לרעתי מה שנקרא, אז מה דעתכם? 3. ועכשיו באמת, כמה אחוז טיפ נהוג לתת בארץ, אני יודע שמינימום זה 10% או משהו כזה, אבל נניח אני יושב במקום מכובד, מנות של 150 ש"ח ומעלה, האם בארוחה של 500-800 ש"ח זה אותו אחוז או שמא יש להשאיר סכום יותר נכבד? יום טוב, ותמשיכו בעבודתכם הקדושה והקשה - כל עבודה מכבדת את בעליה. מלצר זה לא רק להוציא מנות.