עשיתי צילום ונאמר שם שיש לי ספינה בפדית אס 1 מה זה אומר פדית מה זה אומר ספינה ? אפשר לטפל בזה? עשיתי פיזיותרפיה ורק עשו לי את המכונה המחממת הזאת שלא עשתה כלום ואני מתגייס עוד חודש אז יש סיכוי שיקחו אותי לקרבי עם הנזק הזה? תודה
אני הייתי מציע לך למצוא פיזיוטרפיסת אחר נראה שנפלת לא טוב אם היא/הוא השתמש רק ב "המכונה המחממת הזאת" במיוחד אם/הוא האי עודכן שזה "שלא עשתה כלום" ביי עמי האים כוונתך לפאדית של סי אחד? ??C 1 Pedicle
מצב שבו במהלך החיים העובריים, חלקן האחורי של חוליות עמוד השדרה (אחת או יותר) אינו נסגר כראוי. יש מצבים בהם הדבר יכול לגרום לליקויים בחוט השדרה ומכאן לבעיות נוירולוגיות והתפתחותיות. במצבך הדבר גורם אולי לכאבי גב או יתכן אפילו שהכאבים נובעים מסיבה אחרת וללא צילום לא היו מבחינים בכך. אני בספק אם יהיו לכך השלכות עתידיות. גיוס קל
אני ממש ממש ממש רוצה להגיע ליחידת חיר וממש כואב לי הגב!!!! כאילו לא אכפת לי מהכאב אבל הפחד שלי שזה יחמיר !! אז שאלה שמתבקשת זה שאם יקחו אותי בכלל לשם ? ואם כן אז זה יחמיר לי ?? תודה רבה רבה !!
כמו שאמרתי... כאב הגב לא בהכרח נובע מהחוליה הזו. תלך לפיזיותרפיה לבדיקה ותפעל בהתאם למה שייעצו לך. כמו רוב כאבי הגב, פעילות נכונה, יציבה טובה ושמירה על הכללים יכולים להפסיק את הכאב ולאפשר פעילות מירבית גם ביחידת חי"ר. בהצלחה