כמה שאלות....

Amit Gal

New member
כמה שאלות....

בהופעה בברלין: מי הגיטריסט? (או אם אתם יודעים גם על שאר הנגנים) מי הזמר ששר את Dirty Woman? אני מכיר אותו אבל שכחתי את שמו... ושאלה אליכם, מישהו היה באיזושהי הופעה של אחד מהלהקה? תודה.

Amit Gal

New member
../images/Emo105.gif

Amit Gal

New member
תודה....!!! בריאן אדמס!!

איך לא ידעתי..
ולגיטריסט שהתכוונתי, הוא מנגן ב-ABITW חלק 2 (ואני חושב שגם ב-Dirty Woman), ונראה לי שקוראים לו Peter Wood... (הבן אדם ענקקק
) ועוד משהו, למה ל-Dirty Woman קוראים Young Lust, ול-Empty Spaces קוראים What Shall We Do Now ?

אם אני זוכר

Peter Wood הוא דווקא קלידן, לדעתי הגיטרסט ברוב הקטעים (להוציא אלו בהם מנגנת "הלהקה" (the band) או הסקורפיונס, הוא סנואי וויט.

Amit Gal

New member
אני מדבר על זה עם השיער הארוך..

שמנגן בצורה מדהימה את הסולו ב- Another Break In The Wall החלק השני... וגם ב-Dirty Woman הוא מנגן.. וה-Scorpions חוץ מ-In The Flesh מנגנים בעוד?

אורית15

New member
אני הייתי של ווטרס

לפני שנתיים בלונדון:))) הופעה מאוד נחמדה הוא עשה את השירים של פינק פלויד, טיים וויש יו וואר איר וכו..

trancelover

New member
הקונצרט הזה שיש ברקע תמונות של סיד?

מה היית שם ????? מההופעה בברלין מעניין מי שני הגיטריסטים אחד נראה לי מוכר וגם מי המטורף הזה על הקלידים וגם הנגן סקסופון הזה יש לו אתזה

אורית15

New member
:)

לא התאכזבתי או משהו, אבל ציפיתי למשהו אחר חיחי חשבתי לזרוק על ווטרס איזה חזיה או משהו אבל בסוף וויתרתי;)) היה שווה כל רגע! איפה ישבת?

נו, אז

אם יש כאן אנשים שהיו בהופעות - זה הזמן לספר, ובהרחבה, עבור אלו מאתנו שלא היו: איפה, מתי, כמה, למה, איך, הכיצד והאמנם???

VeraLynn

New member
שורה רביעית ../images/Emo9.gif

רק חבל שמולי ישבה אחת כונפה בגובה של 2 מטר וחצי אבל חפיף :) לא הפריע חח

Amit Gal

New member
תודה לכם..! והשאלות שלא עניתם עדיין

היו: למה ל-Dirty Woman קוראים Young Lust, ול-Empty Spaces קוראים What Shall We Do Now ? ואם Scorpions מנגנים בעוד שיר חוץ מ-In The Flesh?

Miss CB

New member
אני יכולה לעזור קצת:

לדירטי וומן קוראים יאנג לאסט כי זה השם של הטרק. לא יודעת איפה כתוב DIRTY WOMAN אבל באלבו םהמקורי, לשיר שהולך "אווו איי ניד א דירטי וומן..." קוראים יאנג לאסט. בעניין אמפטי ספייסז, אני חושבת שזה קשור להבדלים בין האלבום לבין סאונטרק הסרט. כי יש שני שירים כמדומני - שמופיעים בסרט ולא באלבום, ואחד שפועל בדיוק להפך. ואמפטי ספייסז זה שיר שהופיע באלבום, ובסרט הוא הופיע כשיר יותר ארוך, כלומר השיר פלוס תוספת, אולי בסרט קראו לתוספת "וואט של ווי דו נאו" או משהו בסגנון...

The Piper1

New member
סנואי וואיט

אכi גיטריסט דגול וגדול... מנגן כמעט בכל הופעה של רוג'ר ווטרס מאז 1990... הוא מנגן גם ב: in the flesh... שאגב הייתי בהופעה הזאת בלוס אנג'לס.. הופעה ענקית!! אני ירחיב בהמשך אני חייב לעוף.. bye bye

למעלה