כמה שאלות אני רוצה רצפה כזו כמה כסף מה השם של זה איפה קונים ואם אפשר לשים טפט או משהו אחר
E eranmc New member 17/2/04 #1 כמה שאלות אני רוצה רצפה כזו כמה כסף מה השם של זה איפה קונים ואם אפשר לשים טפט או משהו אחר
ס סרינה99 New member 18/2/04 #5 אמממ אני חושבת שיש טפט כזה אני חושבת שזו ריצפת פרקט ובקשר לקיר אתה פשוט צריך לעשות פסים עם מסקינטייפ לפי הדוגמה ואז לצבוע באמצע בצבעים שאתה רוצה
אמממ אני חושבת שיש טפט כזה אני חושבת שזו ריצפת פרקט ובקשר לקיר אתה פשוט צריך לעשות פסים עם מסקינטייפ לפי הדוגמה ואז לצבוע באמצע בצבעים שאתה רוצה
E eranmc New member 18/2/04 #7 -ת-ו-ד-ה- -ר-ב-ה-! הייתי היום בהום סנטר ופרקט עולה 49 למטר - אני צריך משהו כמו 9 מטר בקשר לצבע אני כבר לא יכול לחכות!!!! יכ עוד אתרים עם דוגמאות בשבילי למשחקי צבעים על הקיר? זה מ-ה-מ-ם
-ת-ו-ד-ה- -ר-ב-ה-! הייתי היום בהום סנטר ופרקט עולה 49 למטר - אני צריך משהו כמו 9 מטר בקשר לצבע אני כבר לא יכול לחכות!!!! יכ עוד אתרים עם דוגמאות בשבילי למשחקי צבעים על הקיר? זה מ-ה-מ-ם
ק קובידובית New member 18/2/04 #8 תטייל באתר תלחץ על House and Home למעלה מימין, ומשם אפשר לבחור. יש תת-סעיף שלם על צביעה מסוגים שונים עם הנחיות.
תטייל באתר תלחץ על House and Home למעלה מימין, ומשם אפשר לבחור. יש תת-סעיף שלם על צביעה מסוגים שונים עם הנחיות.