כמה שאלות

tomdror123

New member
כמה שאלות

1. הנחש שלי לא נכנס למים בכלל זה בסדר? 2.היא 55 ס"מ כמה עכברים אני נותן לה לאכול? 3.שאני מעביר עליה יד אני מרגיש חיספוס כאילו הקשקש שלה בולט או משהו מה זה אומר??

T0M3R

New member
תשובות ושאלה לכל השואלים!

השאלה שלי היא, למה אתם לא שואלים את הדברים האלו לפני שאתם קונים את הנחש? מה ההגיון פה?! קודם תדעו איך לטפל ואחרי זה תטפלו! ותשובות בשבילך.. 1. לא רוצה להיכנס למים שלא יכנס. 2. "היא 55 ס"מ כמה עכברים אני נותן לה לאכול" איזה נחש זה? 3. כשאתה מעביר את היד עליה מאיזה כיוון? נגד הכיוון או עם הכיוון?

tomdror123

New member
תשובות

1. כן היה לי נחש ואמרו לי בערך כמה הוא צריך לאכול 2.ולומדים עם הזמן אך לטפל בו ואך להיות יותר טוב בזה 3. פיתון מתכדר 4. השאלה צריכה להיות: לכיוון הראש או לכיוון הזנב וזה לכיוון הראש

T0M3R

New member
סבבבבה

אז תאכיל אותו ב 2-3 עכברים בשבוע כשיהיה 70-75 ס"מ תעלה לו ל4-5 עכברים בשבוע אחרי זה כשיהיה 90 ס"מ תתחיל עם חולדה בשבוע בקשר לקשקשים, אל תעביר את היד שלך ככה, זה נגד הכיוון שלהם ומן הסתם שתרגיש שחלק בולטים ככה, זה לא נעים לנחש ואפילו יכול להכאיב לו.

יש לי פיתון מתכדר, זכר בוגר

מעל מטר באורך בן שלוש שגדל יפה מאוד על 3 עכברים פעם בשלושה שבועות. הוא עדיין על משטר תזונה דומה ונראה מצויין. 2-3 עכברים בגודל הזה זה רק אם המטרה שלך היא להגיע לנחש שיגדל כמה שיותר מהר. חשוב לזכור שנחשים שגדלים מהר מדי בדרך כלל לא מאריכים ימים בשבי וסובלים מבעיות הנובעות מגדילה לא תקינה של חלקים בגופם. אם יש לך זמן ואתה לא ממהר הייתי ממליץ לך על עכבר בשבוע וכשהוא קצת יגדל לעלות ל2, חשוב לזכור שפיתון מתכדר זה נחש בעל גודל סופי קטן יחסית ולכן לא צריך להאכיל אותו יותר מדי.

למעלה