כמה שאלות...

mrs shaw

New member
כמה שאלות...

בעלי ואני עוברים לנ"י לכמה שנים (הוא ילמד ואני אנסה לעבוד). אשמח לקבל טיפים על השאלות האלה: 1. המלצות לשכונות מחוץ למנהטן שכדאי לגור בהן (שמעתי על NEWPORT בניו ג'רסי ועל REGO PARK בקווינס, למשל), שלא יהיו יקרות, אבל יהיו בטוחות ועם תחבורה נוחה לתוך מנהטן. כמה תעלה שם שכירות של דירת 1 BEDROOM? 2. המלצות לביטוח רפואי (הבנתי שדיוויד שילד לא משהו). 3. כדאי לפתוח עוד מהארץ חשבון בנק בלאומי ניו-יורק, או דיסקונט נ"י, או משהו? 4. למישהו יש 1 BEDROOM במנהטן להשכרה ביולי-אוגוסס? תודה!

mrs shaw

New member
שכחתי עוד שאלה...

איך כדאי לשלוח לנ"י את כל המטען העודף שבטח יהיה לנו (לא נראה לי שנסתפק בשתי מזוודות לכל אחד...)?

who knows1

New member
כמה תשובות

אם בעלך יהיה סטודנט ,בדרך כלל בקמפוסים נמצאים דוכנים שמציעים ביטוח רפואי מוזל לסטודנטים. הביטוח די זול אבל אני לא בטוחה מה הם מציעים. במה את מחפשת עבודה? בגלל שלפי החוק אם את עובדת במשרד שמעסיק יותר מ 10 אנשים הם חייבים לתת לך ביטוח רפואי. כשאני עברתי שלחתי כמה קופסאות בדואר. שלחתי כמה קופסאות באקספרס. זה הגיעה אחרי כמה ימים ולכן זה יותר יקר. אחרת זה לוקח בערך חודש. אבל זה ממש לא יקר, אני לא זוכרת כמה זה עלה. לפי מה שהבנתי אין קשר בין הבנק דיסקונט פה לבנק בארץ. תגיעו לפה תגששו קצת מה קורה פה ואז תעשו הכל. זה העצה שלי, לי זה עבד. ותבואו עם הרבה כסף כי בהתחלה הכסף ממש נעלם.

jethro1

New member
תשובה

אני חושב שאוכל לענות על כמה שאלות שלך. -1 אשתי ואני גרים באסטוריה, קווינס. לפני שבועיים לערך התנהל בפורום דיון על אסטוריה ואני ממליץ לך לחפש את השרשור הספציפי הזה ולקבל ממנו מידע על השכונה. -2לגבי ביטוח רפואי את צריכה לעשות מחקר שווקים ולבדוק תוכניות שונות בחברות שונות. אוניברסיטאות בדרך כלל עובדות עם חברות ביטוח ומציעות פוליסות ביטוח משתלמות לסטודנטים אך לא תמיד משתלמות לבני זוגם. אשתי, הסטודנטית, קיבלה פוליסה משתלמת עבורה אך לי, כבו זוגה, דווקא יצא זול יותר בדיוויד שילד. צריך לבדוק ולברר. -3 לא הבנתי מדוע את רוצה לפתוח חשבון בלאומי או דיסקונט בארה"ב. אם את חוששת מסיבוכים, אז באמת שהעניין לא כל כך נורא. אפשר לפתוח חשבון חדש בסיטיבנק ברגע שאת מוכיחה שיש לך כתובת קבועה ושאת לא נמצאת על ויזת תייר. -4 האמת שכן. כנסי ללוח הדירות להשכרה ותראי שם את המודעה שלנו תחת השם 'תמר'. פני אלינו אם את מעוניינת. בהצלחה!

למעלה