כמה שאלות..

כמה שאלות..

הייתי היום בפור שף... חנות ממש נחמדה.. התרשמתי! יש לי שאלה בקשר למחירים.. חבילה של טושים לעוגה ב80 ש"ח זה מחיר סביר? אם לא , כמה זה אמור לעלות ואיפה קונים בזול יותר.. ולכמה זמן בערך הטושים האלה מחזיקים..? ראיתי סכין כזה שעושה צורה יפה לעוגה (תנסו להבין) והוא עלה 45 בערך.. גם כן אם זה מחיר סביר.. חיפשתי תבנית בחצי עיגול והדבר היחיד שנראה לי קרוב זה קערה.. אם זה באמת זה, איך היא עומדת בתנור? תודה מראש על התשובות
יום נעים

nila77

New member
כן אלה המחירים פחות או יותר

יש מקומות מעט יותר זולים אבל לא בהפרש משמעותי.. 5 ש"ח לכל כיוון. אני ראיתי חבילת טושים כזאת ב 75 ש"ח בחנות אחרת והחבילה מכילה 5 טושים. לצערי אני רציתי רק טוש שחור כי הוא משמש לתיחום ולא מצאתי. היה לי חבל לבזבז 75 ש"ח על סט שלם... לגבי סכינים, שוב, אותו סיפור. כל האיבזרים מאד יקרים בארץ. תבניות של חצי עיגול יש לקנות במגוון גדלים. יש כאלה מנירוסטה שהן דומות לקערה ובסיסן שטוח כמעה (ניתן לאפות בהן) ומחירן נע בין 11 ש"ח לקערונת ממש קטנה (קוטר 10 ס"מ) לבין 35 ש"ח לקערה ממש גדולה. לעומתן יש תבניות חצי עיגול (ללא משטח שטוח בתחתית) שמחירן מתחיל מ 38 ש"ח ועולה בהתאם לגודל. אגב, בגרובשטיין ראיתי תבניות חצי עיגול במחירים מדהימים של למעלה 200 ש"ח. לא ממש הבנתי למה המחיר הזה וכמובן שלא קניתי. את יכולה למצוא תבניות כאלה בחנויות המתמחות (ראיתי כאלה בתבליני הכפר בגרובשטיין ובמר קייק)

AlpiRon

New member
אני ראיתי היום בתבליני הכפר חבילת

טושים של 5 ב 70 ומשהו ש"ח. לי זה היה נראה יקר מידי כי ראיתי למשל שבמר קייק מוכרים טוש ב 12 ש"ח וכמוך, גם אני זקוקה לטוש שחור (ולצערי-ליום ראשון).

nila77

New member
בנתיים בת"א, ראשל"צ ונתניה

לא מצאתי טושים שחורים. הבנתי שיש מחסור אבל במר קייק הבטיחו שהמשלוח בדרך. ובאמת שם עולה 12 ש"ח לטוש. במקומות האחרים עולה לפי 15 ש"ח לטוש (15 ש"חX 5 טושים)

אויי ויי

אני קניתי ביום שישי בעושים בישול בהרצליה פיתוח חבילת עטים ב-109 ש"ח. ביום שישי בבוקר התחלתי להתעניין בנושא העוגות, התלהבתי, וישר הלכתי לחנות ליד העבודה שלי לקנות ציוד. לא עשיתי סקר מחירים! אז עכשיו רציתי לדעת : קילו בצק סוכר 29 ש"ח זה סביר? צבע מאכל ג'ל - 29 ש"ח? והנה מה שיצא לי מהנסיון הראשון.

t a l talim

New member
לא נורא...

אבל יקר! 4 ק"ג בצק עולים בד"כ 75-85 ש"ח, וצבע מאכל ג'ל 1 אוז עולה 15-20 ש"ח. לא נורא, בפעם הבאה... (אגב, טלטלים אינו חנות, אך כשירות ניתן לקנות דרכי 4 ק"ג בצק סוכר ב-65 ש"ח)

t a l talim

New member
בסדנאות שבסטודיו- כן

בסדנאות הניידות- תלוי מה, ובתיאום מראש.

nila77

New member
הם יקרנים

חבילת טושים עולה בדר"כ כ 75 ש"ח. אני קונה בצק סוכר בת"א, 4 ק"ג ב 65 ש"ח, למרות שכבר שילמתי 29 ש"ח לקילו בתבליני הכפר. וצבע מאכל נע אצלינו בין 15-17 ש"ח. לא נורא, לומדים, והעיקר שתהני מהיצירות.

ליוץ

New member
אצל חייק בת"א

חנות של משפ' חייק - שנקראת "הכל לקונדיטור, ברח' החלוצים בת"א ועולה שם בצק סוכר 65 ש"ח ל - 4 ק"ג וגם שאר החומרים יחסית זולים שם

nila77

New member
נכון, קניתי אצל חייק והם גם נחמדים

רק שהרבה מוצרים הם לא מחזיקים: כמו מקלות עיצוב, טושים אכילים, צבע מאכל בג'ל ועוד. אז הכי נכון זה פשוט לעשות סיבוב באיזור ולקנות איפה שהכי זול.

למעלה