כמה שאלות

כמה שאלות

1. לפני שאתם מתחילים לשחק אתם עושים חימום? או מתיחות? כי כאשר אני משחקת בזה איזה שעה ומשהו אחרי זה ניתפסים לי השרירים ברגלים אם אני לא עושה שיחרור. (זה גם אחד מהסיבות למה קניתי את המשחק- לרקוד= פעילות אירובית). 2. איך מגיעים לאוקיי? ובכלל מה זה אוקיי? תמיד בטבלה של הסיכום נקודות יש לי נקודות להכל חוץ מלאוקי, כי אף פעם זה לא יצא לי. 3. יש איזה שהו שיר שעליו התאמנתם הכי הרבה והכי הרבה באותו שיר הצלחתם לבצע את הצעדים הרבה יותר טוב? 4. ובאיזה רמה אתם נימצאים עכשיו? תודה למי שעונה לי

CajU9

New member
תשובות :)

1. תלוי, אפשר, לפי דעתי מומלץ אפילו שאני אף פעם לא עושה, ובאמת היו נתפסים לי השרירים אבל רק בפעמים הראשונות כשהייתי ברמה נמוכה במשחק זה באמת היה קצת סבל, אבל עכשיו זה כבר נעלם, אפילו שאני עדיין ממליץ לעשות מתיחות. בעיקר אם רק קנית את המשחק. 2. כשאת קופצת על שני חיצים בו זמנית, ואלה חיצים ירוקים כאלה (חצים ממושכים) אז אם עשית את אותם טוב, אחרי שהם נגמרים זה נחשב OK, הם מופיעים רק בחלק מהשירים. 3.אם הבנתי נכון אז מן הסתם כן, זה לא רק חוש קצב זה גם תרגול של השירים והכרתם. 4. מניאק (קשה)

Dorin555

New member
תשובות

1. אני לא עושה מתיחות, ואפעם השרירים שלי לא נתפסו! 2. O.K נמצא למטה בטבלה, אלה הצעדים הארוכים 3. לא התאמנתי על משו ספציפי 4. מניאק וטריק בבית, ובארקייד בדרכלל טריק

יש לי עוד כמה שאלות../images/Emo98.gif

1. אחרי כמה זמן ידעתם שאתם צרכים לעלות ברמת הקושי? 2. לפני כמה זמן התחילו לפתח את המהפיכה פה בארץ? 3. האם אתם מחשבים את הריקוד כפעילות ספורטיבית שאתם עושים? 4. כשאתם רוקדים, כמה זמן אתם מקדישים לזה? 10 דקות? חצי שעה? שעה? או יותר? מקווה שתענו, ומי שעונה אז תודה

kush kush

New member
תשובות......../images/Emo26.gif

1. שהתחיל לשעמם לי וחיפשתי אתגר. 2. שנה ומשו, האתר הוקם לפני קצת יותר משנה. 3. לא כ"כ כי אנלא מתמידה לפעמים, ומפסיקה שמתעייפת. 4. כמה מרץ שישלי.

CajU9

New member
עוד תשובות :)

1. בעקרון היה קשה לי לעבור מבייסיק לטריק כי בייסיק היה כזה קל וכיף לא היה צריך לעשות כלום אבל אז הלכתי שוב לדוכן וראיתי את קייטי(-קושקוש) והדס(-תנולהבקרמבו) עושות על מניאק זה הכניס אותי לטירוף והתחלתי לחרוש ועברתי די מהר את הטריק והגעתי למניאק. בעקרון ידעתי שאני צריך לעלות ברמת קושי כשאממ פשוט עשיתי את הרמות הכי גבוהות בכל רמה וזה לא היה קשה מספיק.. 2. ענו כבר.. 3. כמה שאפשר.

Dorin555

New member
תשובות שלי../images/Emo3.gif

1. מבייסיק לטריק היה לי קצת קשה לעבור, כי בדיוק החליפו ת'מכונה בשבעת הכוכבים אז הפסקתי הרבה זמן לרקוד. ומטריק למניאק עוד לא עברתי סופי.. 2. ענו לך.. 3. אני מחשיבה את זה פעילות ספורטיבית ע"י הנאה
4. בדרכלל חצי שעה, פעם ב..יומיים-3

כמה תשובות ../images/Emo12.gif

1. קשה להגדיר בדיוק מתי. בעקרון כל פעם מנסים שיר, ואם לא מצליחים בפעם ראשונה - חורשים עליו עד שמצליחים (ולומדים את כל הטריקים והטכניקות החדשות שלו ואז עוברים לשיר קשה יותר). בעקרון לא לקח לי יותר מדי זמן להגיע למניאק (דילגתי על טריק) - ברגע שהצלחתי את באטרפליי (במניאק) עד אמצע השיר החלטתי שהגיע הזמן לעבור. כמובן שזה גם קשור אם יש לך מוטיבציה להתקדם ברמות, או תחרות קטנה לסגור עם חברה :p. אבל בכל מקרה אם את מרגישה "מוכנה" אז תנסי לעבור רמה. 2. המשחק הזה מוכר בעולם (בעיקר במזרח אסיה, אירופה וארהב) כבר די הרבה זמן, אבל המכונות הגדולות בארקייד הגיעו לפה רק לפני 3 שנים בערך.במשך כשנתיים הן רק עמדו והעלו אבק, ובשנה האחרונה התחילו יותר ויותר אנשים להתעניין במשחק, ואפילו נפתח אתר (IDDR) וככה התגבשה קהילה קטנה מכל אותם אנשים שהכירו את המשחק באותה תקופה. ואז התודעה של המשחק תפסה תאוצה (הרבה בזכות בועז ותמר, והקהילה). ולא יקח עוד הרבה זמן עד שמהפיכת הריקודים תושלם ונשלוט בעולם! 3. תראי שיר 1-2 הכל טוב ויפה, אבל אחרי שנוטפים זיעה והדופק רץ כמו אחרי ריצת 2000 מ' - אז אני מחשיבה את זה כפעילות ספורטיבית (או לדוגמא כשמתמוטטים על המשטח באמצע מקס300). 4. כשאני משחקת אני מנסה להקדיש לזה לפחות 20 (או 40?) דקות כדי שאני אתחיל לפחות לשרוף קצת שומנים..

למעלה