כמה שאלות

ilana k

New member
כמה שאלות

בזמן אחרון ליאור רוב הזמן עומד. לא מעניין אותו המשחקים, רק לעמוד בלול. אני עוקבת אחרי הרגל שלו ונראה לי שרגל שמאל (רגל עם קלאב פוד) נוטה קצת פנימה אך כאשר אני מיישרת אותה היא הופכת להיות כמו שצריך. תגידו לי בבקשה, זה משהו נורמלי (אולי כי הרגל עוד לא יציבה) או שזה קשור לקלאב פוד. חשבתי אולי כדי לשים נעל כדי שתייצב את הרגל? אבל מצד שני אין אפילו נעלי צד ראשון במידע קטנה כל כך. אז מה לעשות. ושאלה שניה. האם קורה שילד שלכם יושן בישיבה??? ליאורי (אני משארת בגלל שלא יכול להסתובב בגלל נעליים בזמן שינה) מתיישב ויושב בישיבה. אומנם זה חמוד, אבל זה לא בריא לגב. אז מה עושים, הרי אני לא אקשור אותו במיטה??? תודה

סוף סוף חזרת!!!!

איזה בונבון קטן,ומי זה החתול המתוק? לתמיר יש רגל שלא עומדת טוב על הרצפה אבל נראה לי שזו לא אותה בעייה של ליאור, תנסי להעמיד אותו על הרצפה ולא בתוך הלול ששם הרגל באופן טבעי נטויה... ברשותך, אולי תוסיפי גם לגלריה את התמונות של ליאור, אם תרצי אעזור לך.... ההודעה הזאת עוד מעט תברח מהעמוד, וחבל שהתמונות יתפספסו...

טאניוש

New member
פשוט מתווווק אין מילים ../images/Emo25.gif

וכמה גדל! אילנוש הוא מדהים!!!!

אודונים

New member
אילנה כבר אמרתי פה פעם שליאור

מדהים, ובמציאות אפילו יותר מזה לגבי השינה - מי אמר שזה לא בריא? אולי אם ככה נוח לו אז סימן שזה בסדר? שווה לשאול את בור או בפורום אורטופדי שעונים בו אורתופדים מומחים שחר

למעלה