כמה שאלות

כמה שאלות

חזרתי עכשיו מהרצאה על הומאופטיה, היה מאוד מעניין ואני חושבת שארצה לנסות אך לפני זה יש לי כמה שאלות ואני מקווה למצוא כאן את התשובות. אני בת 25, סובלת מכמה בעיות בו זמנית - כאבי צוואר שבאים והולכים (נובעים מדלקת באיזור שמצריכה זריקות שמעולם לא ניסיתי לקבל), כאבי שיניים (שיני בינה כלואות שמנסות לצאת ואינן יכולות - עקירה במקרה זה לא מומלצת כי השיניים יושבות ממש על העצב והסיכון לשיתוק באיזור כתוצאה מעקירה גבוה מאוד), עייפות ותשישות, השימוטו (מחלה של בלוטת התריס שגורמת לתת פעילות, אני מטופלת באלטרוקסין) ועוד כמה בעיות קטנות. השאלה הראשונה שלי היא האם הומאופטיה יכולה לטפל בו בזמן בכל הבעיות שמהן אני סובלת או שהטיפול יכול להתבצע רק על בעייה אחת? ועוד שאלה שמטרידה אותי מאוד: האם הומאופטיה יכולה לפתור או לעצור התפרצות מחלה גנטית שיכול להיות שתתפרץ אצלי חס וחלילה בעתיד (במשפחתי יש גן מסויים שגורם להתפרצות המחלה, אינני יודעת אם הגן קיים גם אצלי אבל האם הומאופטיה יכולה למנוע ממנו להתפרץ) האם ניתן לקבל טיפול הומאופטי בקופת חולים? כמה צריך לעלות טיפול כזה? תודה מראש.

הי מיקה

יש לי תשובות על חלק מהשאלות טיפול בכמה בעיות ביחד- זה דבר שקיים בהומאופתיה כי ההומאופתיה מזכירה לגוף לרפא את עצמו ולא חשוב אם את אומרת למטפל/ת שיש לך מיגרנות או שפעת כי התרופה היא ייחודית לך ולא למחלות לי , למשל, היתה בעיה עם בלוטת התריס וכל הגוף כולו נרפא - לא רק הבעיות של הבלוטה ובעניין קופ"ח - יש בכל קופ"ח מחלקה אלטרנטיבית והמחיר הוא שונה לי יש כללית מושלם אז שילמתי משהוא כמו 70 ש"ח לכל טיול, טופלתי בשיאצו דרך קופ"ח ואחר כך חזרתי לטיפול ההומאופתי שלי שהוא פרטי - אני משלמת 250 ש"ח פעם בכמה חודשים

שלום לך.

האם את רוצה שאענה אחת לאחת ? וגם על הסימפטומים האחרים שאותם לא הזכרת ? - "השאלה הראשונה שלי היא האם הומאופטיה יכולה לטפל בו בזמן בכל הבעיות שמהן אני סובלת או שהטיפול יכול להתבצע רק על בעייה אחת?" - לו תלכי לקופ"ח יפרקו אותך לחלקים. כל מומחה יעשה בך כרצונו ואולי יתמזל מזלך ברופא משפחה שישכיל לרכז את כל האינפורמציה ולתאם בין כולם, שלא לדבר על כל התרופות ויחסי הגומלין ביניהן, שרק האל יודע מהם. המחלה נובעת ממרכז אחד. הסימפטומים הם רק הביטויים השונים של אותה נקודת תורפה. אם נקודת התורפה מבריאה הפריפריות יבריאו גם הן. אם שולחן הממשלה יקרין בריאות אמיתית, כל העם יבריא. אלא אם כן את מאמינה בעבודה סיזיפית ולעבור מבית לבית. גדולתה של ההומיאופתיה הקלאסית היא לבוא ישר אל המרכז. אם תשארי בסביבה יש סיכוי שגם תביני כיצד זה נעשה. -"האם הומאופטיה יכולה לפתור או לעצור התפרצות מחלה גנטית שיכול להיות שתתפרץ אצלי חס וחלילה בעתיד (במשפחתי יש גן מסויים שגורם להתפרצות המחלה, אינני יודעת אם הגן קיים גם אצלי אבל האם הומאופטיה יכולה למנוע ממנו להתפרץ)". - בחרת לעצמך שאלה קשה לעסוק בה. זה נכון לגבי כל אדם. בזה אינך מיוחדת. את מיוחדת בזה שהעלית את הנקודה הזו. זה מלמד על תקיעות ופחד. רוב המטופלים שלי בריאים ושלמים. זאת אני יכול לספר אחרי קרוב ל 15 שנים. -"האם ניתן לקבל טיפול הומאופטי בקופת חולים" - כן. האם תלכי ? -"כמה צריך לעלות טיפול כזה". - המחירים בשוק נעים בין 250 ל 1000 לפגישה ראשונה ( איפשהו באמצע נראה לי הגון ואמין ). ומחצית הסכום לכל פגישה נוספת. במתכוון אין מרבים במפגשים, בתחילה אחת למספר שבועות ובהמשך חודשים ואחר כך שנים. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

למעלה