כמה שאלות...

האוהבות

New member
כמה שאלות...

אני מכינה עוגה בצורה של לב.: איך אני סוגרת את הבצק כך שלא יראו. (אני רוצה לסגור בחלק שבו שני חצאי העיגול של הלב מתחברים, מקוה שהסברתי ברור). על העוגה אני רוצה לשים סוכריות בצורה של לבבות על מקל: האם להכין את הלבבות על המקל יום קודם שיתייבשו טוב, טוב? האם את המקלות כדי לצבוע בצבע מאכל או להשאיר בצבע טבעי?(העוגה ורודה). באיזה שלב לנעוץ את המקלות עם הסוכריות בעוגה? האם בשלב הראשוני שמיד אחרי הנחת הבצק או לתת לו קצת להתייבש (אני מפחדת שבשלב זה כבר יהיו בו סדקים אם אני אנעץ את המקלות). ותודה למי שהגיע עד הלום, ושבת שלום
 

net the jet

New member
אנסה לענות. לא כל כך הבנתי את

שאלת הסגירה. אם את מתכוונת לשפיץ בתחתית הלב ? אז צריך להתחיל ללטף ולהקפיד משם כלפי מעלה, בעדניות, לאורך כל הצורה של הלב. ( ככה בעדינות להחליק עם הידיים כלפי מטה ופנימה ) את המקל יש לשים בתוך הסוכריה מיד אחרי שאת קורצת אותה-אחרת היא תיסדק. כך גם היא תתיבש על המקל. את הסוכריות צריך להכין יום ( או יותר ) קודם. צביעת המקל-זה נתון לשיקול דעתך.. את הסוכריות הייתי תוקעת בעוגה טיפה אחרי שהיא מתיבשת ומתיצבת, אבל לא יום אחרי ( כי אז באמת יהיו סדקים. ) מקוה שעניתי לך על כל השאלות.
 

האוהבות

New member
תודה נטע, אני מתכוונת לכיוון ההפוך

מהשפיץ, למקום שבו מתחיל הלב (משני חצאי עיגול...)אני מפחדת ששם תהיה לי בעייה לעטוף את העוגה. בכל מקרה את ממליצה להתחיל לסגור את העוגה מכיוון השפיץ? תודה על כל התשובות.
 
למעלה