כמה שאלות...
אני מכינה עוגה בצורה של לב.: איך אני סוגרת את הבצק כך שלא יראו. (אני רוצה לסגור בחלק שבו שני חצאי העיגול של הלב מתחברים, מקוה שהסברתי ברור). על העוגה אני רוצה לשים סוכריות בצורה של לבבות על מקל: האם להכין את הלבבות על המקל יום קודם שיתייבשו טוב, טוב? האם את המקלות כדי לצבוע בצבע מאכל או להשאיר בצבע טבעי?(העוגה ורודה). באיזה שלב לנעוץ את המקלות עם הסוכריות בעוגה? האם בשלב הראשוני שמיד אחרי הנחת הבצק או לתת לו קצת להתייבש (אני מפחדת שבשלב זה כבר יהיו בו סדקים אם אני אנעץ את המקלות). ותודה למי שהגיע עד הלום, ושבת שלום
אני מכינה עוגה בצורה של לב.: איך אני סוגרת את הבצק כך שלא יראו. (אני רוצה לסגור בחלק שבו שני חצאי העיגול של הלב מתחברים, מקוה שהסברתי ברור). על העוגה אני רוצה לשים סוכריות בצורה של לבבות על מקל: האם להכין את הלבבות על המקל יום קודם שיתייבשו טוב, טוב? האם את המקלות כדי לצבוע בצבע מאכל או להשאיר בצבע טבעי?(העוגה ורודה). באיזה שלב לנעוץ את המקלות עם הסוכריות בעוגה? האם בשלב הראשוני שמיד אחרי הנחת הבצק או לתת לו קצת להתייבש (אני מפחדת שבשלב זה כבר יהיו בו סדקים אם אני אנעץ את המקלות). ותודה למי שהגיע עד הלום, ושבת שלום
