כמה שאלות

yuv91

New member
כמה שאלות

1) איך אני עושה מים ב3DMAX? 2) עם איזה כלים כדאי לי לעשות פרצופים? 3) יש איזה מדריכים לתוכנה

מיכאל ג

New member
תשובות

1, 2, - היות שהתחלת בתלת מימד לפני יוממים אתה כנראה לא יודע שהתחום מסובך מאוד, יש לך כמה שבועות עד שתגיע לפרצופים ומים, תתחיל קודם עם דברים פשוטים מקוביות וגלילים וכו' 3 - יש מלא חפש במאמרים טאגליינים וכו בפורום, לך אחורה בפורום ותמצא מלא קישורים.

מימדיון

New member
בבקשה

yuv91 - 1) תפתח את הברז 2) תעשה כלים, בלי פרצופים, פשוט תשטוף אותם וזהו 3) כן מיכאל ג' היות ואתה לא משכיל אני לא אתייחס אליך

yuv91

New member
אז לפחות על השאלות האלו

1) מזה הסרל שעומד בצד שמאל 2) איך אני הופך 2 דברים ל1

מיכאל ג

New member
אוקי,, אממ...

בצד שמאל יש את סרגל ה- REACTOR, הוא משמש לאנימציה של דברים לפי נוסחאות פיזיקליות, עם תאוצה, קפיציות, כבידה, כוחות, דברים כאלו. 2. זה תלוי בדברים. חפש את המלה ATTACH בעזרה של התוכנה

מיכאל ג

New member
אה, ולמימדיון

היות שאתה פארק מים מעפן אני לא אתייחס אליך בחזרה.

yuv91

New member
רק שאלה בשביל לסיים פרויקט ראשון

איך אני מוסיף גיצים? ואיך אני מאדים משהו אבל לא משנה את הצבע? תודה

מיכאל ג

New member
שמע, אתה כל הזמן שואל שאלות

שיקח דפים על דפים לענות עליהן. נראה לי שאתה צריך להנמיך ציפיות ולנסות ללמוד את זה כמו שצריך, לחפש טוטוריאלים למתחילים ולהתחיל שם ולא לנסות לקפוץ לדברים מתקדמים מדי. אפילו אם יש לך איזו תמונה ספציפית שאתה רוצה לעשות, זה פשוט לא עובד ככה. זה כמו שמישהו שרוצה להגיע לאילת אבל לא יודע לנהוג יבקש, במקום ללמוד לנהוג (כי זה לוקח חודשים), שילמדו אותו את כל תנועות ההגה ולחיצות הדוושות שצריך לעשות בדרך לאילת.

yuv91

New member
קודם כל יצע לי פעמים

אני רוצה גיצים כי בסרטון שלי די צריך גיצים אם זה אפשרי אז תגיד לי בבקשה כי מתישהו אני יצתרך לדעת בכל מקרה

yuv91

New member
רק 2 שאלות לסיום פרוקיט

1) איך אני עושה גיצים? 2) איך אני מאדים משהו אבל בלי לשנות צבע?

yuv91

New member
כמו שמחממים ברזל

אז הוא מאדים אבל הצבע לא ניהיה אדום אלה אדום והצבע

למעלה