כמה שאלות..

WarLock2

New member
כמה שאלות..

רציתי לדעת אם 500 דולר יספיקו לי שם בשביל להנות (7 לילות) ולשמוע חוות דעת על המלון דירות פיליפיאנה (Philipiana) האם יש שם מקרר והאם הוא קרוב לים ולסקוור ובכללי איך המלון. בנוסף רציתי לשמוע גם על המקומות ששווה לבלות באיה נאפה (מועדונים חופים אטרקציות ועוד...) תודה מראששש!!!!!!

Ghostmize

New member
יספיקו בהחלט!

500 דולר שזה בערך, 250 פאונד ! ההוצאות ה"גדולות" בנאפה הן על ההשכרות אופנועים או רכבים, כניסה לפארק מים וחוץ מזה כל ההוצאות הן חד פעמיות כל יום על מועדון ואוכל. מבחינת הבזבוזים על הבילויים אתה תסתדר גם עם 120 פאונד וגם תרצה לחסוך הרבה פחות. 250 פאונד זה המון, ותוכל להשתמש בהן למזכרות למשל, שהמזכרות מהחנויות במחיר סביר והמזכרות מהבארים והמועדונים קצת יקרות אבל שוות ! למשל חולצה מהBedrock. בקיצור יספיקו ביותר, רק שלא תמיר את כולם על ההתחלה. תמיר בשדה תעופה למשל 300 דולר מקסימום לא יותר.

h a d a r i 1 7

New member
אולי תעזור גם לי..

תראה אני מביאה איתי לשבעה ימים 400 דולר אתה חושב שזה יספיק לי? קח בחשבון שאני לא משכירה אופנוע או קטנוע ואופניים למינהם אז יש לי עלויות של אוטובוסים או מוניות אבל אנחנו במלון אנטאה שהוא דיי קרוב למרכז.בכל אופן אם אתה חושב שזה יספיק כדי להמיר את הכל ואחר כך בארץ להמיר את הלירות הקפריסאיות?

למעלה