כמה שאלות...

כמה שאלות...

תאריך הגיוס שלי הוא ב 12 לנובמבר... רציתי לשאול לאן זה.. (במידה וזה תאריך זמני- אז בכמה ימים יידחה הגיוס? ימים, שבועות או חודשים ??? ) שאלה נוספת היא : האם ניתן לשנות את ההעדפות לשירות הצבאי ? כלומר האם אני יכול לשנות את הבחירות שהגשתי ב"מנילה"... רשמתי צנחנים (ולא עברתי את הגיבוש), כמו כן רשמתי גולני , גבעתי וגם סטי"לים ... לא קיבלתי זימון לגיבוש סטיל"ים (אני מאוד מעוניין בו !!!).... מתי היה ויהיה גיבוש סטילי"ים ??? מחכה לתשובות....

palmino

New member
תשובה

אחי גיבוש סטילים כבר היה והסטילניקים מתגיסים ב-5 לנובמבר כך שאין סיכוי שתקבל זימון, כי הגיבוש היה באפריל ניראה לי. אגב אני גם ההיתי בגיבוש צנחנים באיזה תאריכים ההית? ועוד משהו יש לך עוד סיכוי להגיע לגולני שהם מתגייסים בנובמבר. *אל תיבנה על התשובה בקשר לסטילים כסופית לדעתי היא ניראת הגיונית, תבדוק שוב. אמיר

הייתי בגיבוש צנחנים לפני האחרון

הייתי במחזור שלפני האחרון... אני לא זוכר את התאריך , אבל זה היה בערך לפני 4-5 חודשים או משהו כזה... אני מצטער לשמוע שהגיבוש לסטילי"ם כבר התקיים... כך שאין לי ברירה אלא להתגייס לגולני או לגבעתי (אין לי בעיה איתם , אבל אני מעדיף סטיל"ים). כדאי שכל מי שמתגייס ב 12 לנובמבר ישאיר הודעה וכך נוכל לברר איזה גיוס זה ? זה חייב להיות גיוס לכמה חילות ולא רק לגולני... שאלה אחרונה בהחלט: האם ניתן לגשת לגיבוש צנחנים בשנית... אני יודע שאי אפשר- כך לפחות נאמר לי... אבל אולי מישהו שמע על מקרה מיוחד שבו ניתן זימון נוסף לגיבוש של צנחנים...( הלוואי ואפשר )

למעלה