כמה שאלות

• פותח הנושא mmmo1
  • פורסם בתאריך

mmmo1

New member
כמה שאלות

יש לי כמה שאלות 1. איזה מטבע משתמשים באי? 2. איזה מטבע לקחת? 3. ואיך זה הולך בקטע של המסיבות?! שמעתי שיש דילים אם קונים שתיה אז.. וכו' תודה מראש

../images/Emo26.gif

1. לירה קפריסאית. 2. לירה קפריסאית
3. גם אני שמעתי שיש דילים, אבל לא נתקלתי בכאלה מדי פעם ידידים שלי הביאו לי כרטיסים בחינם לאיזה מועדונים נידחים שפשוט לא הלכנו אליהם. בקשר לדילים אני לא ספצית

nitzi 1

New member
בקטע של המסיבות

אנחנו כשסגרנו לקרוז על איזו ספינה שם קיבלנו פול קופונים של כניסה חינם לכל המועדונים החמים שם. (קאסל, אייס, קאר ווש, באגלי בלק אנד וייט וכו') וחוץ מזה ברגע שאת עוברת בטיילת בסקוואר מתנפלים עלייך מהפאבים שתבואי לקנות שתיה ותקבלי כרטיס חינם (אנחנו קיבלנו חינם לקאסל) לא פעם אחת שילמתי מחיר מלא על כניסה למועדון.

NoLa

New member
ניצן...

כמה זמן זה הקרוז? ומה יש בו ??? פרטים בבקשה

mmmo1

New member
עוד שאלה

נכון נגיד: דולר אחד זה 4 ש"ח כמה לירה קפריסאית זה דולר?! מקווה שהבנתם

shayavr1

New member
דולר - שקל =4.53

1$= 0.47 לירות 100$ = 47 לירות 1 לירה = 2.11 $

shayavr1

New member
מהארץ תצא עם דולרים\יורו

ותמיר אותם ללירות שתגיע לקפריסין תשתדל לא להמיר בשדה תעופה כי שם העמלה גבוהה ולא משתלם

mmmo1

New member
אז..

איפה להמיר?! ושראיתי את ההודעות בפורום שראית נגיד שיש שם בורגר קינג ופיצה וכו' כמה נגיד עולה ארוחה שם בבורגר? או פיצה?!

בChange.

לא הרבה צ'יינג'ים מחזיקים לירות קפריסאיות תחפש, ואם אתה לא מוצא תמיר בשדה תעופה אין לך הרבה ברירות. יש בפיצה מבצע שאתה משלם 3.95 לירות נדמה לי [שזה 39.5 שקליםחדשים], ואתה אוכל כפי יכולתך בבורגרקינג יש מבצע שזה ארוחת וופר ב2 לירות [20 שקל] אין אפשרות להגדיל, אבל זו ארוחה משביעה בהחלט
המחירים במקדונלדס פחות או יותר כמו בארץ ויש שם פאי תותים שפשוט חייבים לטעום! חובהחובהחובה!
ויש מסעדות שאוהבות ישראלים ויש דילים וכאלה אבל אני לא התלהבתי מהאוכל

shayavr1

New member
במבה

למה להמיר בשדה התעופה ולא לחכות להגיע לאיה נאפה ולהמיר שם? בשדות תעופה ידוע שהשערים גרועים ולוקחים עמלה גבוהה. לצאת מהארץ עם דולרים ולפרוט את הכסף שם.( לא בשדה) לא יותר טוב?

לינור17

New member
ביררתי בארץ

הם רוצים 10.04 ללירה! זה קצת יקר לא?? או שזה משתלם מפה?

o_O

למה כמה אתה חושב שזה לירה? Oo תגיד תודה שם תשלם 10.23 ללירה, לפני עמלות [שלוקחים ברוב הצ'יינזים]. וזה המינ'! יש כאלה שאפילו לוקחים 10.58 ושות'. [עשיתי המרה מדולאר ללירות, ומדולאר לשקלים ועשיתי חישוב, כי לא ניתן להמיר שם עאמור שקלים].

ya1697

New member
3.85 אם לדייק על הפיצה האט :)

יש שם גם דיל ספיישל בפיצה האט עד 6 בערב ב3 פאונד אוכלים מגש פיצה אישי שלם + שתייה שווה ביותר

לינור17

New member
בתור אחת שעובדת בפיצה האט ...

יש הנחות לעובדים?! חח לא סתם! אמרו לי שהפיצה שם בכלל לא כמו בארץ...כאן יותר טעים

shayavr1

New member
אין לי מושג כמה עולה כי

אני טס רק ב 25.8 ממה שהבנתי זה עולה כמו בארץ, + -. המחירים שם הם בלירות איפה ממירים :) . אתה כבר תמצא איפה... בצ'יינג'ים שפזורים בכל העולם ובטח ובטח באיה נאפה ובקפריסין. אתה תמצא את נק' ההחלפה הכי טובה לך - זו שתקבל בה הכי הרבה כסף. (דוגמא: זה תלוי בשער ההחלפה. יש צ'יינגים שבהם ב 100 דולר תקבל 46 לירות ויש כאלו שתקבל 42 לירות.. המטרה שלך לקבל כמה שיותר מן הסתם..הבנתוס?)

למעלה