כמה שאלות

כמה שאלות

האם הירוקים היא מפלגת מרכז או שמאל מפחינה מדינית ביטחונית? האם לירוקים יש תנועת נוער? האם יש למפלגה בארץ קשר למפלגות העולמיות של הירוקים כמו בגרמניה,צרפת וכו.. ולמה אתם חושבים שהירוקים היא רלוונטית שיש מפלגה למשל כמו שינוי שדואגת לאיכות הסביבה והחיים לא פחות מהירוקים...

yoni1967

New member
שינוי אפילו לא דואגת לעצמה..

תפסיקו כבר עם השקרים שלכם..זה שאתם לא עוברים את אחוז החסימה לא נותן לכם רשות להתחיל לשקר..לא עשיתם כלום בקדנציה האחרונה ובמיוחד לא לשימור איכות הסביבה

יוני אני מבקש

אפשר להגיד את הדברים בצורה פחות בוטה. מה גם שהבחור לא אשם במדיניות האנטי סביבתית של שינוי. תודה, דרור

yoni1967

New member
אוי נו באמת..

אומנם הבחור לא אשם במידניות האנטי סביבתית של שינוי אבל הוא אשם בכך שהוא מטעה אנשים בדבריו ששינוי כן דואגת לסביבה ועל זה הגבתי.

yoni1967

New member
אז מה?

זה שלבן אדם יש חוסר ידיעה (שדרך אגב אין לי בעיה עם זה) לא נותן לו לגיטימציה לאמר דברים אשר אין להם הוכחות.

דווקא אנחנו כן דואגים למפלגה..

למה אתם כן עוברים את אחוז החסימה? מאיפה אתה יודע אם נאחנו עוברים את אחוז החסימה או לא?! מתי שיקרנו.?! חחחחחחחחח... אתה שקרן גדול וגם צחוף אין לך זכות להגיד שלא עשינו כלום בקדנציה האחרונה ובעיקר לא באיכות הסביבה!! אז אם כבר איכות הסביבה! אז א. חלק גדול מהמצע של שינוי הוא נושא איכות הסביבה. ב. שינוי גם באופוזיציה וגם בממשלה נלחמה למען ערך זה.. והיו לה הרבה השגים בתחום החוקטטים ואחרים... ג. בתקופתנו בממשלה כיהנה הגברת השרה לאיכות הסביבה יהודית נאות! משינוי!!! בשנה חוצי היא הובילה את משרדה לדרך המלך ושיפרה מאוד את נושא זה שהיה לה חשוב מאוד.. היא הייתה שרה משכמה ומעלה והייתה שרה טובה מאוד.. ועל פי אנשים אלו ואחרים אומרים שהיא הייתה בין שריי אייכות הסביבה הטובים ביותר!!!

yoni1967

New member
מתאים לשינוי..

אני דווקא ממר"צ וכן..אם לא שמת לב אנחנו עוברים...זה מפלגת שינוי שמתפרקה ולא מקבלת קול וחצי.. שיקרתם עכשיו..ולא לא עשיתם כלום בקדנציה האחרונה...איפה הנישואים הזוגיים? איפה התחבורה הציבורית בשבת???

ברוך הבא

לגבי שינוי כמפלגה ירוקה, אני ממילץ לך לקרא את הכתבה הזאת. אחרי אמירה כזו אף אחד בשינוי לא קם והתקומם, אם שינוי הייתה מפלגה ירוקה היא הייתה יוצאת נגד הדברים האלו מייד אחרי שנאמרו! לגבי תנעות נוער, לצערנו אין לנו עדיין אולי תהיה בהמשך... תודה, דרור

1. כתבתה זאת הופיעה באתר

מאוד אובייקטיבי!! ומאוד אוהד את שינוי!! (עלק) (האתר שנמצא תחת חסותו של עיתון הארץ) סליחה?!! פורז עזב את שינוי!!@ הוא יו"R חץ!!!! תדעדכן קצת!! יו"ר שינוי הוא רון לוינטל!!! פורז לא מייצג אותנו!!! וזאת באמת בושה מה שפורז אמר..

פורז ייצג אותכם שנים

מצד אחד אתה מתגאה בשרה נאות אבל מצד שני אתה מתכחש לפורז, אין כאן בעיתיות? פורז שנים ייצג את מדיניות שינוי, וזאת הייתה המדיניות, אני בכלל לא משוכנע שכך הדבר. אם שינוי הייתה רוצה לפעול למען הסביבה הייתה צריכה להשתמש במשאבים של לעשות זאת! אנו למרות משאבנו הדלים פועלים כל הזמן למען הסביבה. אם באמת איכפת לך מן הסביבה מפלגת הירוקים צריכה להיות המפלגה שלך... תודה, דרור

נכון! יהודית נאות ז"ל נחשבת

ל"נכס" של שינוי.. היא לא עברה לחץ.. ומה שאמר פורז זה היה דבר מטופש ביותר.. אבל יש דיבורים ויש פועל.. פורז אומנם דיבר כנגד דברים ירוקים אבל עובדה שבכל זאת בזכותנו השיתפרה אייכות הסביבה הישראלית.. יש גם הדבר השלילי מצד אחד למשל נגיד ביבי מבטיח עד כמה הוא יהיה ראש ממשלה טוב אבל בפועל הוא היה גרוע.. מפלגת הירוקים אני דיי סולד ממנה.. מהסיה הפושטה שהיא באמת הולכת על אגנדה את ויחידה והיא איכות הסביבה.. אומנם גם מעט מדברים מצא אזרחי.. איכות חיים.. קצת כלכלה..

למעלה