כמה שאלות...

כמה שאלות...

א) כסף..כמה כסף לדעתכם כדי לי להביא למסע..כמה אתם ביזבזתם?. אם נשאר לי עודף זלוטים בסוף המסע אני אוכל להחליף אותם חזרה לדולר/שקלים? ואם כן איפה? ב)סוקוניצה בקרקוב.האם יש שם בכלל מה לקנות אם כן מה ומה סדר המחירים?.

המנהל שלנו אמר../images/Emo109.gif

שלא צריך להביא יותר מ-200$ כי אין שם הרבה מה לקנות והדברים לא עולים שם יותר מדי כסף וכמובן שאפשר להחליף בסוף המסע מזלוטים לדולרים\שקלים זה כאילו שנסעת לחו"ל וחזרת עם כסף זר- ברור שתוכל להחליף

R e A

New member
כמה תשובות..

הרבה אומרים ש100$ מספיק. אני טסתי עם 200$ וזה בהחלט הספיק לי. לא צריך להביא יותר מזה... אני לא ממש זוכר שמות של שווקים, אבל אני משער שסוקוניצה זה השוק שבו כל המשלחות מבקרות בו בקרקוב. בכל מקרה, מבין כל השווקים שבהם ביקרנו, זה השוק הכי גדול שהיה ויש שם המון מה לקנות.. השוק בוורשה לא מלהיב במיוחד אז אם אתה רוצה לקנות מתנות ומזכרות וכאלה, תנצל את קרקוב עד הסוף. המחירים שם לא יקרים מן הסתם, גם כי זה שוק וגם כי זאת פולין...

Naych

New member
הסוקיניצה ממש לא גדול.

זה שוק שחוזר על עצמו בכל דוכן.. זתומרת השוק עצמו הוא ארוך וזה אבל הכל שם אותו דבר... אני אישית מצאתי ה-ר-ב-ה יותר מה לקנות בזאקופנה. אם תהיו בזאקופנה תשאיר קצת קניות לשם כי שם יש ה-כ-ל... באמת, אחד המקומות היפים ושוק ענק! בקשר לכסף, אני לקחתי 200 $ והשתמשתי רק ב-150, אבל קניתי מלאא.... מתנות לסבתות, משפחה, חברים שנשארו בארץ... הדברים שם לא יקרים, ולכן מומלץ להביא בין 150-200 דולר, שזה גם מה שבית הספר המליץ. מעבר לזה כשתהיו בפולין המדריכים ימליצו לכם כל פעם כמה כסף להחליף (לא שאלת אבל לידע כללי) ולרוב הם צדקו אצלנו. כן, אתה יכול להחליף את הכסף, ואפליו מומלץ שתחליף כי אין מה לעשות עם זלוטי בארץ. אני לא בוח אם יש להם שקלים בצ'יינג' אז מקסימום תחליף לדולרים. אע
נ
ח

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif תשובות

א. 50 יורו יספיקו לך [לקחתי 100 והחזרתי 80] אפשר להחליף בשדה תעופה שם אם אני לא טועה אבל בארץ אי אפשר להחליף זלוטי. ב. יש כל מני מנורות ממלח אני זוכרת..ו..דברים כאלה לא התלהבתי, אולי אתה תאהב
מסע מוצלח

למעלה