כמה שאלות

כמה שאלות

בנושאים שחשבתי עליהם לאחרונה 1.איך יכול להיות שזוגות בימינו נישאים. אני רואה למשל מה היה פעם, היו מכירים, היה מוצא חן- מתחתנים, לא היה אז לא. עכשיו, כל כך הרבה פעמים נפגשים שני אנשים והכל מושלם והכל יפה וטוב, ובכל זאת מוותרים על זה כאילו זה משהו שבא כל יום. וזה לא! מה גם שנשים רוצות להתחתן ולגברים יש זמן...הם לא ממש חושבים על זה עד גיל 29.. ככה זה נראה לי בכל אופן, אז איך יכול להיות שכל כך הרבה זוגות כן מתחתנים, איפה נמצאים הגברים האלה שכן רוצים להתחתן? 2.כמה מכם שלמים לגבי המראה החיצוני שלהם. היו פה כמה שרשורים בפורום שדיברנו כמה בנות חסרות ביטחון בקשר למראה שלהן, ותהיתי...אם גם בנים, ובכלל לראות כמה מאיתנו שלמים לגבי המראה וכמה לא, אפשר לעשות הפרדה בין גוף ליופי פנים או כל דבר.. 3. משהו שמתקשר עם מספר 1 פה, למי שזוכר, הייתי לפני חודש וחצי עם בחור מדהים, שבהעריץ אותי מכל כיוון אפשרי אני לא אתחיל לפרט...עכשיו,אני חושבת שהוא יודע שבכל מקרה, כשהוא רוצה אותי, ואני ידועת שהוא רוצה, הוא צריך להתקשר ולראות מה איתי, איפה אני ואם אני רוצה. אני קצת חוששת מזה שאולי משהו שאמרתי או לא יודעת...כל דבר יגרום לו לא להתקשר רק מהחשש שהוא לא מעניין אותי יותר או שכבר יש לי מישהו חדש או שאני כועסת, משהו בי רוצה לשלוח לו מכתב קצר שרק אומר , תתקשר בכל מקרה, ותראה...אין לדעת. אי אפשר לדעת אם זה היה זה או שזה סתם היה שלב. כדאי לשלוח? לחכות עוד קצת זמן? למי שלא זוכר, הבן אדם היה בבלגן בחיים שלו ורצה זמן להתאפס על עצמו ולסדר את עצמו, עבר רק חודש, אולי מוקדם. כמובן לא מכתב נואש.. אין לי את המספר טלפון שלו יותר כי הפלאפון הקודם טבע לי. אוי, מצטערת על הבלגן, אני כותבת מהר וכל מה שעולה לי לראש:) 4. חום אימים היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחכה לתגובות

חם היום

גברים שונים מנשים,אבל גם אצלינו השעון הביולוגי מתקתק ואת זה גברים רבים שוכחים.... גברים דואגים ליופי לא פחות מנשים,אבל נשים מדברות על זה יותר... תיזרמי הלאה...אל תיעצרי אצל גבר שכבר עזב...יש הרבה דגים בים. חם היום ולא רק מהשמש....חחח....

את מצפה לתשובה?

אם לא חום מהשמש מימה יכול להיות? חום אנושי מיני ונעים שמגיע לפיסגות הרבה יותר גבוהות מחום השמש...

אני שלם עם עצמי

אני אוהב לחיות את הרגע, כל עוד אני לא מפריע לאחרים מה רע?

Piren

New member
למה בכלל

לרצות להתחתן כל כך? זו המטרה שלך בחיים? מה קרה, רק שנשואים הקשר אמיתי? לפני זה אין לקשר משמעות? נשואין לא אומר כלום עלייך בתור בן אדם, או עלייך והבן זוג בתור זה. זה רק מראה את הנכונות שלך לפול לסטנדרטיים החברתיים והדתיים שהמשפחה\החברה שלך מגדירה לך. 2. אף אחד לא שלם עם המראה החיצוני שלו, מי שכן קוראים לו נרקסיסט

נכון זה באמת עניין דתי

אני דתיה ואם לא הייתי באמת לא היה בי שום רצון להתחתן. הייתי מקימה משפחה אם הייתי רוצה בלי מוסד הנישואין... אבל אני מניחה שזה הפך להיות פשוט סמל לשלב הכי מתקדם בקשר...

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

בין שני בני זוג חילוניים חתונה כיום היא במקרה הטוב מסורת נחמדה, ובמקרה הרע (והיותר נפוץ), ארוע גרנדיוזי ומפוצץ שמרוקן את חשבונות הבנק של רוב הנוגעים בדבר.

pain is MY love

New member
לדעתי המלומדת...

1. מה ז"א איפה נמצאים הגברים שרוצים להתחתן?1 בסופו של דבר כל אחד יתחתן! יהיו כאלה שימצאו את "האחת והיחידה" בגיל 15 והיו כאלה שיחגגו עד גיל 30 אבל אין מה לחפש אותם הם נמצאים בכל מקום... 2. לא משנה מה יקרה- יופי הוא עניין של טעם. מדהים כמה שזה נכון... 3. תחפשי את הטלפון שלו ושלחי לו אס אמ אס... 4. טירוף מה שהולך פה היום!!!!

וואי את מצחיקה...

לכי לסלקום או איפה שאת לא נמצאת... תבקשי פירוט שיחות.......! ותשלחי לו הודעה חמודה... :)..

מיטללל

New member
שאלות קלילות :)

4. תאמת חם. אבל הייתי רוב היום בחוץ. ולא כ-ז-ה נורא. 2. להיות שלם עם עצמך זה לא אומר לחשוב שאתה הכי שווה בעולם. (בכל זאת, מירי בודהנה קיימת
) אלא לקבל ולאהוב את עצמך, גם את היתרונות ואת את הפאקים הקטנים. וכן, לשאלתך, אני מרוצה מאיך שאני נראית. :) 3. נוכח כל הדברים שאמרת, אני חושבת שאת צריכה ליצור איתו קשר. לכל הפחות כדי שתהיי שלמה עם עצמך ותוכלי באמת להמשיך הלאה. אני לא בעד לכתוב מכתב בסיטאוציה כזאת, מכיוון שזה הופך אותך אוטומטית לחשופה מדיי. במקומך הייתי משיגה את המספר טלפון שלו ויוצרת קשר. אבל את צריכה להחליט מה הדרך *שלך* : ) 1. אני אתחתן כי... א. כאירוע (אחרי התמוטטת העצבים) חתונה זה כיף. (ושלי תהיה מדהימה) ב. זו סוג של הצהרה והתחייבות הדדית של "אהבה לעולמי עד". (שלא נעשתה בקשרים שהיו לי עד כה ולכן אומרת כל מיני דברים) ג. יהיו לי ילדים. אפילו הרבה מהם. (ואני יודעת שאפשר לעשות את כל אלו גם בלי חתונה שלעצמה, אבל לא אצלי) (ציפיתי, את מחפשת גבר שרוצה להתחתן?
)

נועם m

New member
כמה תשובות

בנוגע למראה החיצוני: אני חושבת שאני די שלמה עם המראה החיצוני שלי. כלומר, זה לא שאני לא מודעת לכל פאק קטנצ'יק שצץ לו (כי אני כן), אבל אני מסוגלת לראות גם את הדברים הטובים. בואי נגיד שאני מודעת ליתרונות שלי
ואני שלמה עם המראה שלי כבר כמה שנים טובות... כמובן שיכולתי למנות מליון דברים ש"אפשר היה לשפר", אבל בסך הכל אני די מרוצה ממה שכבר קיים...
בנוגע לחתונות, עניתי חלקית מה דעתי על כל העסק על זה בתגובה שלי לאורי. אבל אני חייבת להודות שלא ממש הבנתי על מה את מתלוננת: את בעצמך כתבת שבכל זאת הרבה מתחתנים, אז ברור שהגברים האלה קיימים, לא? או שתהית איפה את יכולה למצוא אחד כזה...
אם כן, התשובה שלי היא: מה בוער לך? ומה כל כך טוב בלהתחתן בשנות ה-20 המוקדמות?
בקשר לבחור- אני מסכימה עם רועי. תשלחי לו איזו הודעה חמודה או משהו בסגנון. אין בעיה לברר את המספר. אבל- אל תפתחי יותר מדי ציפיות, כי יתכן שהמצב שלו עדיין לא השתנה. בהצלחה!

eithancambridge

New member
טוב

1. אני רוצה להתחתן ואני גבר:) נכון לא כל הגברים רוצים להתחתן, אבל תום הוכיחה שגם לא כל הנשים. מה שכן, זה לא יהיה בשנים הקרובות. יש דברים יותר דחופים וחשובים. 2. נרקסיזם זה דבר רע:) אף אחד לא מושלם, וצריך ללמוד לקבל גם את החלקים האלו בגוף שלנו. בכל מקרה, כן אני מרוצה מאיך שאני נראה. 3. כמו שכולם אמרו לך, חפשי את הטלפון שלו ושלחי לו הודעה. נכון, לא כדאי שתפתחי ציפיות, אבל זה עדיף מאשר להתייסר ככה:) 4. קור אימים פה!

למעלה