כמה שאלות

uric27

New member
כמה שאלות

אנחנו כנראה נוסעים 10 חבר'ה ב14.7.. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1- אנחנו עולים עכשיו לי"ב, מה אתם אומרים זה קטן מדי בשביל לנסוע? יענו יהיה לנו מה לעשות שם? יש עוד כאלה בגיל שלנו או שזה בעיקר גדולים? 2- בקשר לקטנועים שמשכירים שם.. אז איך זה הולך? צריך רישיון? ואם כן אז של אופנוע או גם לאוטו זה טוב?? 3- כנראה שאנחנו הולכים למלון "מאוס".. הוא טוב? יש הרבה צעירים? ומה יש בו יענו מועדון או בר או משהו? תודה רבהה!!!

סעו לנאפה!!!!

על תעססו אנשים סעו לאיה נאפה חברה ככה גם אולי יצא לכם לנסוע לפני הצבא לתאילנד הלואיי שכשאני ההיתי בסוף י"א ההייתי נוסע לנאפה או משהו

rppg206

New member
אבל כולם שם לפני צבא הבנות

לא יסתכלו עליהם..קטנים..לטעמם כאילו

מה פתאום הם כולה קטנים בשנה

יסתכלו עליהם ברגיל יש הרבה צעירים שנוסעים לשם בגיל 17.... שיסעו לא תיהיה להם שום בעיה..

בון 07

New member
גם אני נסעתי בגיל שלך..

וואלה אני נסעתי שנה שעברה שהייתי בגיל שלך והיה בן זונה אבל היינו קדה של אנשים היינו משהו כמו 25 איש אבל היה בן זונה היינו קבוצות שהיו בכל איה נאפה ואופנועים זה קטע קצת בעיתי כי אם אתה לא הולך למקום טוב יכולים לזיין אותך בכייף הוא ממציא לך שריטות דפיקות וכאלה דברים ומזיין אותך בכסף אנחנו לדוגמא זיינו אותנו ב3 וחצי אלף שקל מזל שהיינו הרבה אז הסתדרנו

asafs8

New member
שמע

אני עכשיו לפני צבא ונסעתי לנאפה שנה שעברה כשהייתי בגיל שלך .. ונהנתי כמו שלא נהנתי בחיים שלי זה נכון שרוב הישראלים שם לפני צבא אבל אז מה, אתה כולה קטן בשנה זה ממש לא משנה .. ואם אתם רוצים בנות תגידו שאתם לפני צבא ככה אנחנו עשינו חח בקשר לקטנועים צריך רישיון של אוטו\אופנוע

yossibalali

New member
אני כמו אסף...

שמע גם אנחנו נסענו שנה שעברה כי ידענו שהשנה יהיה בעייה עם הצבא.. וגם אנחנו אמרנו לבנות שאנחנו לפני צבא.... אבל אז הייתה לנו בעיה שחזרנו לארץ וזה לא נעים אבל עדיין היה הכי כיף בעולם... סעו סעו

מלון ANTHEA

מישהו נוסע למלון ANTHEA ב29.6.06 ואיפה נימצא המלון ליד ניסי ביץ או ליד הסקוור. האם יש במלון הרבה צעירים, האם המלון טוב?

למעלה