כמה שאלות..

HighDeath

New member
כמה שאלות..

שלום! שמעתי שעשו אלבום בישראל על שירים של בוב דילן שתירגמו לעיברית.. איך קוראים לא? והוא עדיין זמין לקנייה? עוד שאלה, יש שיר של בוב דילן שקוראים לו "מזל טוב" , Coungrathtions משהו כזה.. אתם יודעים.. המילה המסובכת הזו.. קיצר אתם יכולים למצוא לי את המילים לשיר הזה? תודה לכולם.

תשובה לשאלה הראשונה....

"פרויקט הגומיה" הם הרכב שהוציא דיסק בשם "רוחות של טימטום",12 שירים נפלאים של דילן שתורגמו וחלקם הולחנו על ידם מחדש... דיסק באמת טוב ששווה לקנות אותו. אני חושב שאפשר לקנות דרך האינטרנט,לא בטוח. הם הוציאו את הדיסק תחת הלייבל FACT שאני חושב שהוא כבר התפרק,בכל אופן את הדיסק בטוח אפשר למצוא בירושלים(משם הם באים...) במחיר דיי זול

עלהמצפה

New member
קישור למילים

המילים באנגלית נמצאות כאן. אם אתה מעוניין בתרגום אפשר להעתיק מהחוברת המצורפת לדיסק. זה השיר היחידי בדיסק "רוחות של טמטום" של "פרוייקט הגומיה" שאינו שיר רשמי של דילן אלא של The Traveling Wilburys ,"להקה" שדילן היה חבר בה והוציאה שני דיסקים http://www.singulartists.com/artist_w/wilburys_traveling_lyrics/congratulations_lyrics.html

אפשר למצוא את הדיסק

באוזן השלישית בתל אביב. קניתי אותו לא מזמן וראיתי שיש שם עוד כמה עותקים. הדיסק עצמו כמו שנאמר כאן הוא של ליבל עצמאי כלשהו ומופק ומוקלט לא ברמה הכי גבוהה. אבל זה דיסק מעולה ומומלץ בחום, הם עשו עבודה מצוינת בתרגום ובפרשנות (החצי הומוריסטית) שלהם לחלק מהשירים הפחות מוכרים של דילן.

למעלה