כמה שאלות

karkason

New member
כמה שאלות

אני חדש ויש לי כמה שאלות, אני בפרק 32 אז בבקשה בלי לספיילר. שאיצ'יגו מגיע לארץ הרוחות ונילחם שם ברנג'י בדרך לכלא של רוקיה רנג'י אומר לו שהכוח של שיניגאמי בארץ הרוחות חזק פי5 מאשר על פני כד"הא, אבל בעצם גם איצ'יגו שיניגאמי ( לפי מה שהבנתי מהאימונים עם המוכר בחנות ובגדיו השחורים ) אז גם הכוח שלו מוכפל ואין לכך משמעות בקרב ביניהם או שהוא לא? שכל החבורה נורית בתותח ההוא ונכנסת למתחם המוגן של השיניגאמים, שאמורים לנהל את העולם ואת האיזון הנשמות בו, לא ממש רואים מהם שום אירגון בעצירת הפולשים- הם שולחים מלא שינגאמים בינונים לעצור אותם שפשוט רצים אחריהם בהמון ולא מנסים לעשות סריקה יסודית, שנראים כמו כנופיה ולא כמו משהו מאורגן, אין כלל שום קשר בין היחידות הסורקות הכל ע"פ קשר עין לא יעיל בסמטאות האלה, שולחים שיניגאמי מיחידת המזון/ניקיון ( אני לא בטוח ) לקרב. כל מי שלא נשלח נשארים להם בבניין ולא עושים כלום, כמאט כל אחד עושה מה שהוא רוצה והולך לאן שהוא רוצה- רנג'י יוצא לבדו ונעלם להם, חלק מראשי הקבוצות יוצאים למרפאה לדבר עם הפקודים הפצועים שלהם, חלק מסתובבים להם במתחם ומדברים. נראה שאין שום סדר ואירגון בכל המקום ההוא כאילו אין מפקד ממשי על כולם. אין פה אפילו ביטוי לאימונים ולימודים שאמורים להיות קשים מאוד ובמשך שנים ארוכות של השינאגמי. בנוסף אין אפילו איזה שהוא שיתוף פעולה בין מפקדי היחידות כל אחד פועל לבד וחושד בשני- כמו הבחור עם מסיכת הזורו שרצה להרוג שיניגאמי פצוע מיחידה אחרת והתעמת עם המפקד של אותה היחידה . ואלה הבחורים שמנהלים את העולם אני מתפלא איך? ובנוסף כל המתחם הזה אמור להיות מוצף בשיניגאמים, רק בשביל להעביר את כל הנשמות שנשארות בכד"הא אל עולם הרוחות, אפילו אם יש יחס קטן מאוד שלהם זה עדין מתוך 6 מיליארד, ועם כל ההולו שזקוקים לטיפול ושינגאמים שדואגים לפעולה שוטפת של המתחם- ניירת, אוכל, ניקיון, מורים ועוד. הייתי מצפה שכל האזור יהיה מלא שיניגאמים אבל הכל כ"כ ריק ואין אף אחד. רוח רגילה חמושה בחרב רגילה מעולם הרוחות יכולה להרוג שיניגאמי בתיאוריה? ואם כן למה משתמשים במתקפות מיוחדות של החרב? הרבה פעמים מגיעים למצב שבו מכה חזקה וטובה של החרב בלי כל הבומים והאורות יכלה להרוג את היריב באותה המידה ( בהנחה שאם חותכים שיניגאמי לחצי או מורידים לו את הראש הוא מת )? דבר אחרון משעשע, בפרק של זכרונות רנג'י ב32 רואים שהוא חוזר לבית שלו שני ילדים ליד הכניסה שביניהם לוח ועליו שני סביבונים מתנגשים ומתרחקים כמה פעמים. האם בעולם הרוחות משחקים בייבליד?

cRitiCaL KitTy

New member
ברוך הבא...../images/Emo58.gif ל30+-../images/Emo191.gif

אני אענה לך על השאלה הראשונה כי אני לא זוכרת אם כל השאר יהיה ספוילר מבחינתך... מה שרנג'י אומר לאיצ'יגו זה שהכוח שלו הוגבל על כדור הארץ(הוא לא חזק יותר בסואל סוסייטי, הוא מוגבל בכדה"א :p), הסיבה היא שהוא סגן קפטיין פלוגה ולא שהוא שיניגאמי.

ARA SAMA

New member
גברי עליתה על סקופ!!!! XDDD

זו פרסומת סמוייה לביבלייד >.> נצל"ש גם אני חדש פה ואני מוריד את פרק 94 ברגע זה ממש D:~

למעלה