כמה שאלות ...

V e R e D 19

New member
כמה שאלות ...

אז ככה .. שאלה 1- כמה קלוריות יש בכוס חד פעמית של וודקה נקי?- אני מדברת על וודקה טובה כמו אבסלוט או פינלדיה..? שאלה 2- בהתחלה שהתחלתי לשתות היו מספיקים לי 3 כוסות וודקה רד בול כדי להיות מסטולה (שגם זה הרבה) היום אם אני לא שותה לפחות 4 זה לא מדבר אליי ועוד האם ככל שהזמן עובר צריך לשתות יותר כדי שזה ישפיע ? למשל לפני חודש ההיתי בחו"ל שבוע ושתיתי שם כל יום מלאאא!!! כל הזמן וודקה רד בול וייגארים פה ושם .. מאז אני שותה וודקה נקיי!!! למשל 4 שוטים וזה לא משפיע בגרוש? האם זה יכול להיות שבגלל ששתיתי הרבה במהלך השבוע הזה - אני יצטרך לשתות מעכשיו הרבה כדי שזה ישפיע עליי? (אני מקווה שההיתי מובנת) תודה למי שעונה ולילה טוב לכולם

shanhen

New member
כמה תשובות

אם השעון בהודעה שלך נכון, את מאד פוריה בשעות המוקדמות של היום... לשאלה 1 - האם יש הבדל בין כוס חד-פעמית (קלקר..?) לכוס רגילה? סתם, אני מניח שהתכוונת לשתייה חד פעמית של כוס אחת. אז תעשי חשבון בעצמך, כי כוס זה משהו לא קבוע. בבקבוק משקה חריף יש 750 מ"ל וכ-1500 קלוריות. עכשיו תבדקי כמה את שותה ב"כוס חד פעמית" ותחשבי. לשאלה 2 - לאלכוהול יש תכונה פרוגרסיבית, כלומר, החומר משפיע על הגוף, הגוף מתרגל ואז צריך יותר חומר כדי לקבל את אותה הרגשה. והנה, מסתבר כי זו בדיוק ההגדרה של התמכרות - לשתות יותר כדי להרגיש אותו דבר. קשה לי להאמין שהשינוי מתרחש תוך שבוע, זה לא ריאלי, אבל אם כן, את בסיכון גבוהה וכדאי שתקחי עצמך בידים ואולי אף תמנעי משתיית אלכוהול. ואולי הגיע הזמן לחשוב על אלכוהול לא כמשהו שאמור "להשפיע" אלא משהו שעשוי להיות טעים? מענג? ב"שוטים" האלכוהול נכנס מהר ומשפי מהר, ספק אבל אם נהנים ממנו עצמו. תחשבי על כך, יש לך את כל יום כיפור לפניך... נחום

למעלה