כמה שאלות...

חר חר

New member
כמה שאלות...

יש לי זוג כרכנים שבנתיים אני מגדל אותם יחד. יש איזו בעייה אם לא אחמם את הטרריום יום-יומיים?(הם מחוממים עכשיו כל הזמן..) קיבלתי טרריום,ומתחת לטרריום יש מבודד מקלקר... מה שאני רוצה לדעת זה אם אני שם חימום מתחת לקלקר,זה יחמם לי את הטרריום? הקלקר לא יבודד לי את זה או משהו? או שיש אופציה שנייה והיא לשים את הכבל חימום בתוך הטרריום. יש לציין שהכבל הוא 25 וואט.. הטרריום באורך 70 ס"מ.. יש מצב שהנחשים ייכבו אם הכבל חימום יהיה בתוך הטרריום?

חר חר

New member
לאלה המגדלים על כבלי חימום...

איפה אתם שמים את החימום? בתוך הטרריום או מחוצה לו על הקלקר המבודד שיש מתחת? אם אתם שמים את הכבל חימום בתוך הטרריום,האם יש איזה מצע מיוחד שאתם שמים כדי שלא יהיה מגע ישיר עם הכבל והנחש? תודה מראש,שחר.

בשום מצב לא להניח את הכבל מתחת

לקלקר. זה באמת ימנע מהחום לעלות למעלה ובכבלים בעלי הספק גבוה יותר זה עלול לגרום לשריפה של הקלקר. 25 וואט זה לא חזק מדי, למרות זאת הייתי מציע לך לנסות קודם להניח אותו מתחת לטרריום ולבדוק אם הטמ"פ טובה ואם כן להישאר ככה. כמובן שתצטרף לפרק את הקלקר שנמצע מתחת לטרריום.

חר חר

New member
הי יונתן....

יש מצב גדול שהנחשים ייכבו אם יבואו במגע ישיר עם הכבל חימום? אגב,המצע שאני משתמש בו ככרגע,זה עיתון..אין לי בעייה לשים הרבה עיתונים באותו מקום של הכבל...אני רק רוצה אם הנחשים לא יכוו מכך.

הנחשים שלך צעירים מאוד

ממה שאני זוכר ולכן הייתי נזהר עם הכבל. אבל עם יהיה עליו עיתון ואתה תמנע מהם בצורה טוב לרדת מתחתיו אני לא חושב שיהיו בעיות. בכל מקרה תצטרך למדוד את הטמ"פ ולראות אם היא בסדר.

חר חר

New member
אז היית ממליץ לי ללכת על דשא?

אגב,ידוע לך המחיר שנע למטר דשא?

למעלה