כמה שאלות...

aviGODFATHER

New member
כמה שאלות...

לפני כמה ימים כתבתי כאן על המצב שלי. בקיצור - אני אמור לעבור ביום ראשון ניתוח והפרופיל שלי ירד עקב כך ל-64 (בזמן הצו הראשון לא ידעתי על הבעייה הזו ולכן הפרופיל היה 97). לפני כמה זמן הגיע השאלון העדפות, המותאם לפרופיל 97 והציע לי כל מיני דברים קרביים, שכידוע אני לא יכול ללכת אליהם ולכן לא עניתי עליו. בכל אופן, לפני יומיים-שלושה הגיעה חוברת נוספת שנראית לי יותר מתאימה לפרופיל שלי - אין שום דבר על חיל קרבי. השאלות: 1. רשום על החוברת "למתגייסי 7/2007 - 4/2008". האם זה מחייב שאני אתגייס רק ביולי ומעלה? (יש לי תאריך גיוס, אבל גם הוא מותאם לפרופיל הקרבי שלי - מרץ). 2. נכנסתי לאתר כדי להסתכל על השאלון, אבל שם השאלון עדיין כאילו אני עם פרופיל 97 (בעוד שב"קיוסק" כתוב 64). למי אפשר לפנות? 3. עוד באתר - כתוב שם שיש לשלוח את ההעדפות עד ה-11.11. זה מחייב את כולם? ובכלל, יש דרך לקבל דחייה על המענה לשאלון? אני אמור לענות עליו תוך שבוע מהיום שקיבלתי את החוברת... 4. מישהו כאן נהג בצבא, או מכיר מישהו שכן? זה כדאי? תודה מראש וגיוס קל לכל המתגייסים

blabla2a

New member
תשובות

1. רשום על החוברת "למתגייסי 7/2007 - 4/2008". האם זה מחייב שאני אתגייס רק ביולי ומעלה? (יש לי תאריך גיוס, אבל גם הוא מותאם לפרופיל הקרבי שלי - מרץ). יכולים לגייס אותך מ 30.06 כאשר סיימת י"ב 2. נכנסתי לאתר כדי להסתכל על השאלון, אבל שם השאלון עדיין כאילו אני עם פרופיל 97 (בעוד שב"קיוסק" כתוב 64). למי אפשר לפנות? תתקשר ללשכת הגיוס שלך ותגיד להם שירד לך הפרופיל ואתה מעוניין במנילה חדשה... בכל מקרה יש לך עוד המון זמן ואני מאמין תקבל כזאת לבד... השאלה אם אחרי הניתוח לא יחזירו לך את הפרופיל לקרבי וחבל על המאמץ 3. עוד באתר - כתוב שם שיש לשלוח את ההעדפות עד ה-11.11. זה מחייב את כולם? ובכלל, יש דרך לקבל דחייה על המענה לשאלון? אני אמור לענות עליו תוך שבוע מהיום שקיבלתי את החוברת... אתה צריך למלא את השאלון עד ה 11.11 כאילו יש לך פרופיל קרבי... ברגע שיאשרו לך סופית את ה 64 לא יתייחסו לשאלון הזה וכנראה תקבל מנילה עורפית נראה לי... 4. מישהו כאן נהג בצבא, או מכיר מישהו שכן? זה כדאי? לא מכיר נהגים בצבא... ולמה לך לבזבז 3 שנים על הכביש בתו רנהג משאית??? לא חבל? בכל מקרה תפקיד לא סימפטי בצהל

aviGODFATHER

New member
../images/Emo51.gif+

קיבלתי לפני כמה ימים משהו שיכול להיות מנילה - אבל בניגוד למנילה הקודמת (הקרבית) שקיבלתי - זאת הייתה מודפסת על דפי מדפסת ישנים כאלה (עם החורים בצד). מה גם ששם לא דובר על קרבי אז יכול להיות שזה היה מעודכן לפרופיל. אני אמור לקבל מנילה "נורמלית" חוץ מזה? בקטע של הפרופיל - הוא ירד ל64 בגלל בעיה רפואית שיש לי (עם או בלי הניתוח). הניתוח לא יתקן את המצב, הוא פשוט ימנע ממנו להתדרדר עוד יותר, ככה שפרופיל קרבי לא יהיה לי. עוד שאלה בנושא - האם יכול להיות שיורידו לי את הפרופיל עוד יותר, בגלל הניתוח? (ושוב - הפרופיל ירד בגלל הבעיה, לא בגלל הניתוח. לא ניסחתי את עצמי טוב בהודעה המקורית). בקשר לשאלון הקרבי - מה הטעם למלא אותו אם אני יודע שהוא לא יהיה תקף?

blabla2a

New member
תשמע...

אל תחפש הגיון בצבא!!!! כי אתה לא תמצא!!!! תזכור את זה עד הצבא.... הוא ישגע אותך.... אין הגיון בצבא וזאת עובדה.. בקשר למה שקיבלת "חורים בצד"... מה רשום שם??? יש שם תפקידים?? וזה לא משנה איך היא נראת היא רשום שם תפקידים לא קרביים אז זה אכן מנילה עורפית... שהוציאו לך ב"חוואה"

izzy88

New member
אאל"ט....

ניתוחים מורידים ל-24 זמני למשך חצי שנה בערך... אבל תקנו אותי אם אני טועה

למעלה