כמה שאלות

Anuerysm

New member
כמה שאלות

אוקי, לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן שיהיו לי את שירי פינק פלויד שלא נכנסו לשום אלבום אז יש לי כמה שאלות Point me at the sky, מי שר? בצעקות שומעים בבירור את גילמור, אבל את הבתים אני מתקשה לזהות וגם בשיר Merry Xmas Song אנלא מזהה מי הזמר, השיר הזה באמת של הלהקה או סתם המצאת אינטרנט? ודבר אחרון, בשיר Candy and a current bun, אומרים שמייסון שר, מה בדיוק הוא שר שם? תודה רבה

שיר הכריסמס

הוא של מייסון ורייט. כמדומני שמייסון שר. סיד הוא הסולן ב-candy and a currant bun. point.... אני מניחה שגילמור שר את כל/רוב השיר?

V e g

New member
קריסמי??

מאיזה פרוייקט השיר הזה? וגילמור אכן שר את Point me, בבתים ובפזמון. השאר רק עוזרים לו קצת בקולות רקע. שיר שאני מאוד מחבב

לא בדיוק "פרוייקט"... ../images/Emo13.gif

בשנות השישים - ועד תחילת שנות השבעים - היה מקובל שלהקות בריטיות יוציאו שירי כריסמס שטותיים ל"מועדוני המעריצים" שלהם. אלו בד"כ היו הלצות פנימיות שלהם, שאיפשרו להם להראות את הצד ההומוריסטי של הלהקה. הקלטות הכריסמס של הביטלס, למשל, ידועות מאוד. הפלויד הקליטו את שיר הכריסמס שלהם כחלק ממסורת זו. בתחילת שנות השבעים המנהג עבר שידרוג, ולהקות ואמנים הוציאו שירי כריסמס - או שירים בעלי "אווירת חגים עונתית" - על גבי סינגלים רשמיים, כאשר היתה תחרות עזה בין הסינגלים, מי מהם יגיע למקום הראשון במצעדי המכירות, בשבוע של כריסמס. הנוהג הזה קיים בבריטניה עד עצם היום הזה.

למעלה