כמה שאלות...

Demonic Saber

New member
כמה שאלות...

מה טווח הגילאים של המשתמשים בפורום? גם לפורום הזה יש מפגשים מדי פעם? למה הפורום יבש כל-כך? ושאלה אחרונה- גמאני יכולה להצטרף למשחק תפקידים?

ברוכה הבאה!

אני אנסה לענות על השאלות: *אני חושבת שבין 15 ל-21.אני ספציפית בת 20. *אני חושבת שמעולם לא הצליחו לארגן כאן מפגש פורום. *אין לי מושג,אולי כי הוא קיים הרבה שנים,אז קצת קשה לחדש בו. *משחק התפקידים זה השטח של מילי.חכי שהוא יבוא ויענה לך על זה.

Digi Lista

New member
למרות שאורנית כבר ענתה לך...../images/Emo13.gif

גם אני אענה
1. טווח הגילאים לא קבוע,נכון לעכשיו אם אני לא טועה מדובר בחבר'ה שהגיל הממוצע שלהם הוא 16-18(יש יותר ויש פחות,הרוב יותר),אני כמו אורנית בת 20,חלק גדול נמצא בכיתות הגבוהות של התיכון ואחרים בשירות סדיר/לאומי ובאוניברסיטה. 2. בגדול לא יצא לנו להיפגש כול הפורום מעולם,יש לפעמים ניסיונות וכמובן שיש חברי פורום לא מעטים שהקשר שלהם כבר מזמן לא נעשה רק בפורום או באינטרנט,באופן אישי אני לא מייחסת למפגשים משמעות כמו בהרבה פורומים אחרים ומתכננת אותם כול הזמן,לא מתוך סנוביות חלילה אלא פשוט בגלל שמבחינתי זאת לא המהות של הפורום. 3.הפורום יבש מהרבה סיבות,הראשונה שהוא קיים כבר המון זמן(4 וחצי שנים...)ואין הרבה מה לחדש,הסיבה השנייה שיש כול מיני עיסוקים שגוזלים זמן ואי אפשר להיות פה כמו שהיינו בהתחלה והאמת שגם אין פרקים חדשים חדשים שכולם יכולים לראות ונושאי השיחה מצטמצמים כי כמה אפשר לטחון את העונות הקודמות?מבחינתנו העונה הרביעית הסתיימה בארץ לפני שנתיים וחצי ועד השנה עוד לא יצאה העונה החמישית ועכשיו נזכרו ליצר כזאת אבל כאמצור היא עוד לא בטלוויזיה שלנו ומי שרואה זה בעיקר דרך האינטרנט ואז מדובר בספוילרים ולא כולם מתעניינים...,יש בעיה גם בשונה מפורומים אחרים בנושאי סדרות שאפשר לדבר על השחקנים ומעשיהם אלא שפה מדובר בסדרה מצויירת...כמו שאמרנו אם משהו חסר לך את מוזמנת תמיד ליזום דיונים,שרשורי ציורים וכו'
4. אני מאמינה שלא תהיה בעיה,מילי יענה לך כשהוא יהיה כאן,מבחינתי הבמה שלך,תרגישי נוח להשתלב במה שבא לך,זה פורום פתוח

chi12

New member
זה מגניב להיות קטנה!

אני בת 16מחר (יש לי יום הולדת מחר! יש!), היום קיבלתי מכתב ממשרד הפנים שמרשה לי להוציא תעודה זהות, וגיליתי שהתאריך הלועזי שלי הוא 12 (ולא 13 כמו שאמרה חברה שלי). XD

חח אהה.

ה-12.1?מגניב.
על יום ההולדת ועל תעודת הזהות.רוצה שנעשה לך שרשור יום הולדת חגיגי?

chi12

New member
כן

אם בא לך.. אני הולכת לפי העברי אז התחיל יום ההולדת שלי!! יש!!

meytar

New member
....

פעם זה אחד הפורום הכי כיפים שהיו. היו פה דיונים ממש מעניינים, היינו עושים שרשורים לילים מטורפים.. (אתם יודעים איך שזה שכולם ישנים ואתם לבד, ובגלל שעייפים אז גם מסטולים), או סתם שרשורים הזויים. אם אתם ממש מתעניינים בדיג'ימון, אני מציעה לכם לעשות חיפוש או לחפש במאמרים/טאגליינס..יש המון דיונים מעניינים, תאוריות, משחקים,שרשורי פאנארטים, פאנפיקים פאנרטים מקוריים של חברי הפורום ... מה שקרה שהסדרה נגמרה, רוב האנשים התבגרו ועזבו...כרגע הותיקים היחידים בפורום הם אני, מילי(מי שאחראי על המשחק תפקידים), סטטה(מן הסתם), אורה, יאנה וטלי... ויש עוד כאלה שבאים רק מדי פעם...

למעלה