כמה שאלות..

• פותח הנושא Plax
  • פורסם בתאריך

Plax

New member
כמה שאלות..

אוקי אז ככה... היה מלפני הרבה זמן בבלתי נתפס את אמיר לוסטיג מצליח לשלוט בשטר ללא מגע.. הוא ממש הזיז אותו ואפילו באיזשהו שלב עזב אותו והלך הצידה - והקלף עדיין המשיך להתעופף באוויר! מישהו יודע איך עושים את זה ביכלל? ודבר 2... בבלתי נתפס היה פעם את נמרוד הראל כשהוא השפיע על אדם כשהיה בכספומט הוא שיחק אותה מדבר בטלפון ואמר בקול רם: תוציא רק 200 ש"ח מהכספומט .. (וזה באמת מה שהאדם עשה) והוא גם חזר והדגיש - כשתישמע את הציפצוף אז אל תקח את הכסף מהכספומט,פשוט תשאיר אותו שם ... וזה באמת מה שקרה הלינק : http://www.flix.co.il/tapuz/Nimrod/showVideo.asp?m=1200060 מי שיודע איך איפשר להשפיע בכך על אנשים שיביא רעיונות תודה.

amiralk

New member
אוקיי אז ככה

אני אמיר בן 15 קוסם מקצועי מהאגודת ומהחטיבה הצעירה אמיר לוסטינט הוא המדריך שלי ולקסם עם השטר באויר קוראיפ ספיידיר פאן עט עכביש זה קסם שעולה בסביבות 250 עד 300 אך בתוכנית בבלתי נתפס היה גם אביזרים שונים לגבי השפעה על אנשים זה לוקח המון זמן צריך ממש להבין איך עובד המוח ובאילו מלים להישתמש אני ממליץ ללמוד סוסיולוגיה ודימיון מודרך nlp אלו סוגסטיות טובות מאוד בהצלחה

Ghostmize

New member
הקסם עם השטר

עולה 20 שקל באתר של אופיר לב אם אתה יודע בדיוק מה לקנות רמז: עכשיו זה בעצם 30 שקל.

למעלה