כמה שאלות :]

דנדוושש

New member
כמה שאלות :]

אנחנו נוסעים לפולין ב-5.3.. עוד מישהו נוסע באותו זמן? אממ רציתי לשאול על המלונות.. מישהו היה באחד מהמלונות האלה? GROMADA AIRPORT בורשה POLONIA בלובלין HUZAR בלובלין CRACOVIA בקרקוב ואמור להיות לנו מפגש עם תלמידים פולנים באחד הימים.. באחת הפגישות האחרונות של התוכנית הכנה היו אמורים לדבר על זה, אבל בסוף הם לא דיברו.. מה אמורים לעשות בפגישה..? היה לכם דבר כזה? ובקשר לכסף.. כמה כסף מומלץ לקחת? ולקחת את זה בזלוטי?.. או שעדיף במטבע אחר ולהחליף שם? אני לא יכולה לחכות! :)

cohen shir

New member
גמאני נוסעת בתאריך הזה! ../images/Emo6.gif

כיאילו זה יוצא בלילה שבין יום ראשון לשני נראלי... בלילה שבין ה4.3 ל5.3 וגם לנו יש מלונות באותם מקומות. ורשה לובלין וקרקוב אבל אני לא בטוחה שזה בידיוק אותם מלונות אנחנו צריכים לקבל בסופ"ש את כל הפרטים. אגב, מאיפה את?

../images/Emo45.gif

אני לא יודע אם זה במקרה או שזו המדיניות, אבל זה המלון היחיד שסידרו לנו חדרים כך שחברי המשלחת היו בחדרים קרובים וזה ממש תרם. בהולידי אין למשל הפרידו אותנו קומות שלמות והיינו צריכים להתגנב כדי לשבת בקבוצות, ואם תפסו אותך היו עושים לך תחקיר בטחוני
...

כן

גמלי היה מפגש עם תלמידים פולנים... בעיקרון לוקחים אתכם לבית ספר ונפגשים ומתחלקים לקבוצות של ילדים שבאו מישראל ושל פולנים ומדברים איתם.. יש גם דפי עבודה (שאף אחד לא עושה) ומדברים... אני מדברת עם הילדים שפגשתי עד היום.. נסעתי לפני 4 וחצי חודשים בערך... אם את לא מתכננת לעשות קניות בדיוטי פרי 200 דולר ו100 יורו... אני לקחתי 200 דולר ו-100 יורו , וחזרתי עם 70 דולר ו-60 יורו.. אבל קניתי דברים בדיוטי פרי ...וגם איבדתי כסף.. חשוב לשמור על הכסף טוב... אם את יכולה תפרטי בשדה התעופה 20 דולר לזלוטי כדי שיהיה עלייך כסף עד שיביאו אתכם לחלפן כספים מורשה... בדיוטי פרי בפולין ובחנויות לא משתמשים בדולרים... אחרי זה תפרטי כל פעם קצת... אחלה מסע...!

תחליפי את הכסף בשדה תעופה של פולין

את הכסף תחליפי בשדה תעופה של פולין אחרי שנתחתו בארץ לא כדאי לך העמלה גבוהה מידי אני גם רציתי להחליף בארץ בנתב"ג והחלפנים שם פשוט לא הסכימו להחליף לי וזה מצחיק כי תכלס מה אכפת להם להרווי כסף אבל לא כמה שניסיתי לשכנע אותם להחליף לי הם לא הסכימו

ישרון

New member
אין מה לעשות שם בכסף

מקסימום שוה ערך בדולאר בסך 100-150 פשוט לא צריך יותר.

ד פ י

New member
מלון קרקוביה - מלון טוב מאוד

נמצא בדיוק ליד איצטדיון הכדורגל של קרקוב

Liraz 6q

New member
מממ לא היינו באף אחד

מהמלונות.. אבל לגבי הכסף.. קחי דולרים.. ושמה תחליפי לזלוטי.. אל תחליפי בשדה תעופה הרבה כי זה יותר יקר מאשר בתוך פולין עצמה.. אני וחברות שלי לקנו 200$ ו400 שקל לדיוטיפרי.. תהני:]

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif דנדוש../images/Emo70.gif

לא הייתה לנו פגישה ואני לא זוכרת את המלונות הנ"ל, אבל בד"כ בוחרים מלונות טובים, אל דאגה. אני לקחתי כסף ביורו, בערך 100 יורו וזה היה מעל ומעבר [את הרוב החזרתי, כי לא מצאתי כ"כ מה לקנות..] מסע מוצלח

ptitim

New member
הייתי =)

בפולוניה בלובלין. מלון אממ...מעניין. חח די הזוי כל העניין שקורה שם עם הכריות בגודל עצום ולא פרופורציונלי, אבל בעיקרון מלון חביב =) מסע מוצלח!

hag111

New member
הייתי ב....

הייתי במלון הזה בוורשה והזה בקרקוב.אנני לא ממש זוכרת את המלון בורשה אבל נראה לי שהוא היה נחמד וזה בקרקוב הוא היה ממש טוב אז... מקווה שעזרתי....

למעלה