כמה שאלות

nadavnach

New member
כמה שאלות

אני כותב ומלחין כבר כמה שנים טובות המון שירים שאני חושב שיכולים לעבוד ממש טוב, אני לא אגיד שהשאיפה שלי היא להיות זמר מפורסם אבל נורא הייתי רוצה שאנשים ישמעו את השירים, להקליט אותם, ולשתף פעולה עם קבוצה מעניינת של אנשים שרוצים ליצור מוזיקה מקורית ומעניינת, השירים הם בסגנון רוק מלודי אז אם למישהו יש עצה או אם מישהו היה רוצה לשתף פעולה בעניין הייתי שמח לשמוע תודה רבההההההה

ttg

New member
מוזיקה לא למגירה :)

קודם כל כדי לך להקליט את החומרים ברמה חובבנית או לנסות למצוא אולפן פרוייקטים (יש רבים וזולים שמסתובבים גם פה) ולהקליט את החומר שלך. לאחר מכן אפשר לפרסם אותו באתרים כמו www.stage.co.il שחזר לפעול ומומלץ לך להכיר. יש גם www.myspace.com כמובן ועוד אטרקציות שמאפשרות לך לזכות בתגובה על המוזיקה שלך. ו.. אפשר גם לנסות לשלוח לחברות תקליטים. לגבי איתור אנשים יש לא מעט לוחות (גם פה) וגם www.act.co.il . אפשר למצוא אנשים שיתאימו לך ולנגן או ליצור איתם... מלבד רעיונות אלו, אם מדובר על משהו שהוא לא המרכז בחיים אין יותר מדי (לא שמה שרשום למעלה זה מעט) יש לי חבר יקר שלומד משפטים. הוא אוהב מוזיקה ומנגן ומופיע להנאתו. אבל הוא פועל מהצד. מקווה שאולי זה יפתיע ויצליח. זה מה שאני ממליץ לך. לפעול מהצד ובעיקר לעשות את מה שכיף לך. אולי זה יהפוך להצלחה. אולי זה ישאר בשביל הכיף. בכל מקרה אתה נהנה :)

למעלה