זילברסקוור
New member
כמה שאלות...
אני מתכננת לקחת לחופש הגדול סוס לחצי פנסיון. ~מתלהבת קשות~ אאאאאאאאאאאיייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזהההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווושששששששששששששרררררררררררררר!!!!!!!!!!!111111111111111111 ~מסיימת להתלהב קשות~ אני מתכננת העביד את הסוס שלי בפרך
חיחיחי בקיצור, כמה זמן מומלץ לעשות קנטר? ועכשיו בהרחבה - גאלופ למשל, סוס לא יכול לעשות למשך זמן רב אחרת הוא מתמוטט והרבה פעמים גם מת... קראתי שגם קנטר לא בריא לעשות יותר מדי זמן... אז... מה זה נחשב הרבה? הרי יש סוסי בית ספר שעובדים שעות על גבי שעות מדי יום, איך הם לא מתמוטטים מהעומס? ובכלל מה המינון של העבודה עם הסוס? נגיד אם אני באה בבוקר ורוכבת שעה-שעתיים. נותנת לסוס לנוח הכל יופי טופי שמש פרחים ופרפרים ואחה"צ עולה עליו שוב לשעה שעתיים - זה נחשב הרבה זמן של עבודה או מעט? (בהתחשב בעובדה שאני לא אעשה מלאנתלאפים סיבובים של טרוט והליכה, אלא מאמץ פיזי הרבה יותר קשה...) אני אישית מסוגלת לרכב שנים בלי להפסיק, זה תלוי בסוס ובזה אני לא הכי מתמצאת. מותר לקפוץ כל יום או שצריך כל פעם יום יומיים הפסקה? וכמה מומלץ ביום? המורה שלי אמרה לי שלא כדאי הרבה פעמים כי גם לפעמיםזה פוגע ברגליים שלהם וגם זה ממש מעייף ולא רוצים לסחוט את הסוסים... ברור שאי אפשר לומר חמש פעמים ביום D: אבל הבנתם בערך את הפואנטה.... באיזה שלב כבר צריך להפסיק, בואו נגיד ככה.. סליחה על החרבושים והשפה המוזרה - אני קצת חולה ולא חושבת בצורה נורמלית מספיק בשביל לבטא את עצמי באופן נורמלי... חח.. תודה מראש
אני מתכננת לקחת לחופש הגדול סוס לחצי פנסיון. ~מתלהבת קשות~ אאאאאאאאאאאיייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזהההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווושששששששששששששרררררררררררררר!!!!!!!!!!!111111111111111111 ~מסיימת להתלהב קשות~ אני מתכננת העביד את הסוס שלי בפרך