כמה שאני גאה בעיר שלי !

marsala

New member
כמה שאני גאה בעיר שלי !

זוג בזים נודדים מקנן אצלנו במנצ'סטר בפעם הראשונה מזה המון זמן,ואיפה הם בחרו לעשות את זה? בקומה ה28 של מגדל (זהה לחלוטין למגדל שלום! ) במרכז העיר. היופי במקרה הספציפי הזה הוא שהנהלת המגדל בדיוק התחילה בתכנית לשיפוצו,ועם גילוי הקן,הופסקו מיד פעולות השיפוץ,הקבלנים לקחו את הציוד וכל הפרוייקט,בשווי 160 מליון שח נעצר עד סוף הקיץ! נפלא. מוש

marsala

New member
ועוד אנקדוטת קינון

לפני כמה שנים היה כאן מקרה של בחור שביום אביב שמשי השאיר את חלון הרכב שלו פתוח לשעה שעתיים מחוץ לבית,כשהוא חזר לרכב היה לו כבר חצי קן של אדום חזה במאפרה,אז הוא קרא ל RSPB -האגודה המלכותית להגנה על ציפורים שמיד הודיעו לו שהרכב מושבת עד סיום הקינון ואם הוא מסרב הם יראו לו את ספר החוקים.. בכל מקרה כשרואיין לטלויזיה הוא אמר שגם אם לא היה חוק לא היה עולה בדעתו לסלק את הציפורים ולהשתמש ברכב. אגב,תמונות של הבזים הנודדים אם יהיו בקרוב מבטיח להעלות כאן. מוש

strix butleri

New member
סליחה על ההפרעה לפסטיבל "בואו נסגוד

...לבריטים הנאורים", אבל אני חושב שאתם ובעיקר הבריטים, מעט מגזימים: בזים נודדים שחזרו לקנן בעיר אחרי מספר שנים? סבבה. באמת יפה מצידם; אבל אדום חזה ?! אחרי הכל, מדובר באחת מהציפורים היותר נפוצות באנגליה. קשה לי להאמין שאדום חזה שקינו "נסע" לפתע (או הושלך אל מחוץ לאוטו) יאמר נואש. הוא פשוט יתחיל לבנות קן במקום אחר... כל עוד רק מדובר בבניית קן אצל צפ"ש נפוץ- ללא ביצים- ללא גוזלים- מבחינתי הייתי מייעץ לבעל האוטו ל"עודד" את אדום החזה לבנות קן במקום אחר. ומה אם אותו בעל אוטו לא היה כה סימפטי ? או שהיה עושה כרצונו, או שה- RSPB היו מראים לו את ספר החוקים, והעניין היה בקלות מגיע לבית המשפט. ומשם קצרה הדרך להפסד בקרב על דעת הקהל (אותו קרב מתמיד בין הירוקים "יפי הנפש" לבין האנשים ה"נורמליים", שוחרי ה"קדמה"- מבחינתי בעיה חשובה בהרבה מהצלחת או אי הצלחת הקינון של איזה אדום חזה מוטורי). או אולי אנסה לנסח מחדש: תחשבו על עצמכם, בישראל של שנות האלפיים. יש לכם אישה, חתול ושני ילדים. אתם המפרנס העיקרי, וכדי להגיע לעבודה אתם משתמשים בשירותיה הנאמנים של סובארו 95' יד שלישית. זה מה יש- המשכנתא לוחצת, הבוס מפץ שמועות על 'קיצוצים כואבים בכח-האדם', צריך לאסוף את הילדים מהגן ואת החתול מהווטרינר והאוטו (שוב) במוסך. ובנוסף לכך אתה עצבני בגלל שהמתנחלים שורפים צמיגים, אתה תקוע בפקק באוטובוס עירוני ועוד כמה דקות המוסך נסגר- האוטו ייאלץ להשאר במוסך עד מחר בבוקר, וכך גם הילדים בגן הנטוש והחתול אצל הווטרינר-דוחף-התרמומטרים-למקומות-שהשתיקה-יפה-להם. בריצה אתה מגיע למוסך ומגלה בבעתה ש... הכל בסדר. המוסך עדיין פתוח, האוט כמו חדש (=יד שנייה), ורק צוצלת אחת, שניצלה את השעתיים שבין סיום העבודה על הג'אנטים לבין כניסתך המתנשפת, יושבת לה בהבעה אוולית על הדש-בורד ומסדרת זרדים, אגב טינוף המושבים הקדמיים בלשלשת (שוב הם השאירו את החלון הקדמי פתוח, המוסכניקים האלה...) נו, מה אתם הייתם עושים במקום אותו בחור היפוטתי לחלוטין ותלוש מן המציאות הנאורה של אי הפודינג ? אנא, הקדישו רגע של מחשבה וענו בכנות. אני הייתי מעיף את היונה לעזאזל ומקווה שהגננת לפחות השאירה את הילדים מחוץ לגן כשהיא נעלה אותו.

Dowitcher

New member
אני ממש רוצה להגיב אבל

זוג בולבולים התחילו לבנות קן על המקלדת שלי. טוב אני חייב לזוז, עובדי הרשות מפנים אותי מהבית. למי יש מזרון מתנפח?

strix butleri

New member
תזהר, מיינות ידועות בחיבתן לקינון

על מזרונים מתנפחים. בולבולים ? מילא. אדומי חזה- שטויות. גם מהצוצלות כבר נפטנו. אבל עם מיינות לא מתעסקים.

marsala

New member
strix צחקתי כל הדרך אל הפודינג

'אי הפודינג'??? תעשה לי טובה,כולה סיפור,איפה מתנחלים,איפה משכנתא,אפיפיור מת,שרון עושה רודיאו בטקסס,האשה ברחה ,השיטה פרחה והצוצלת דגרה..... הכל בחיוך
מוש

strix butleri

New member
השאלתי את "אי הפודינג" מג'ראלד דארל

(או, למען האמת מלארי דארל, האח הציני. ותתביישו אם אתם לא יודעים מי זה) ושרון לא עושה רודיאו בטקסס. אולי עושים עליו רודיאו

lashevetolatzet

New member
זוג בולבולים על המקלדת?!?

ותן לי לנחש - הם הטילו גם ארבע ביצים - אדוני זה פורום ציפורים כאן, תחסוך את הסטיו...ן

netbird

New member
ענק../images/Emo6.gif

אבל אתה שוכח שמדובר בציפור הדגל של ה ב ר י ט י ם. התור שהיית מעיף לכל הרוחות אינו כזה.

netbird

New member
ועם זאת

אני הייתי נוהג כמוך (לפחות לגבי צוצלת, בולבול ושאר ציפורים עירוניות שכיחות) גם במצב מאוחר יותר (ביצים/גוזלים=העברה). החלמה מהירה.

צוצלת, תור או יונה,,,

גם אצלי היו מוצאות את עצמן מהר בגינה. יש עדיין זמן ואין להן שום בעיה להספיק לעשות עוד סיבוב וקינון ויש לא מעט זכרים בסביבה שיענו ברצון. והמחשבה על כל הברחשים שיתנחלו לעד בריפוד גורמת לי להתגרד בפאניקה.

RedBishop

New member
חזק במיוחד !!

האמת היא שעד שקראתי את ההודעה מאירת העיניים שלך, כל הסיפור נראה לי נורא הגיוני... ממש יצאת הילד שצועק שהמלך עירום. גדול.

netbird

New member
אבל ראית את התגובה היחידה לכתבה?

Just shoot them and save the tax payer thousands of pounds. Sorry to sound heartless but I get screwed by the government for far to much money for them to waste it on two birds. Mark, Gorton 08/04/2005 at 17:41

netbird

New member
כבר לא לבד...

סוף סוף מישהו עם קצת שכל הגיב לכתבה: what great news just a shame the previous commenter does not show any appreciation or brains to enjoy the fastest living animal on earth matt, audenshaw 10/04/2005 at 21:24

למעלה