כמה שאני התגעגעתי..............

יעל י

New member
כמה שאני התגעגעתי..............

אחרי 3 שבועות עם מחשב גוסס ומקרטע ושבוע ללא בכלל סופסוף הוא חזר והגיע ו...בום טראח - מת העכבר! אז הנה היום עכשיו עם מחשב כמעט חדש ועכבר חדש לחלוטין הנני פה מה שלומכם? אני בסדר ומאד מתלבטת ידוע שאפשר להתפטר עד שהתינוק מגיע לגיל 9 חודשים ולהיות מתפטרת כדין מפוטרת המצב אצלי בעבודה לא משהו בלשון המעטה ובכל זאת זו עבודה והמשכורת יפה אז... אני מתלבטת ומחפשת את הכח לאומץ להתפטר

sipi1

New member
ברוכה השבה !

<למה אין אייקון של |עכבר| ?> מציעה לך לחפש עבודה אחרת לפני שתתפטרי (זה הרבה יותר פשוט לחפש כשאת עדיין עודת, וגם נשמע טוב יותר בקורות החיים), ומזכירה שהחוק על התפטרות בתוך 9 חודשים מדבר על התפטרות כדי לטפל בתינוק (למרות שאפשר "למתוח" אותו גם לגבי מעבר למישרה נוחה יותר) ומאפשר לך רק קבלת פיצויים, אך לא קבלת דמי אבטלה
שיהיה בהצלחה, במה שתבחרי !

אדר שלי

New member
../images/Emo24.gifהי יעלי! טוב לראותך כאן שוב!

לגבי המחשב, יופי שהכל תקין כרגע ושאת יכולה שוב לכתוב. לגבי העבודה... אין לי הרבה מה להציע, רק שהצעתי עדיין בתוקף... אבל אם תוכלי לפרט יותר (כאן או במסר) מה הסיבות שבגללן את רוצה לעזוב את העבודה, אולי נוכל לעזור לך להתלבט. שבוע טוב!

אפרת12

New member
ברוכה השבה ותתחדשי על העכבר ../images/Emo6.gif

את צודקת בקשר להתפטרות - מלבד ענין דמי האבטלה, שאז את מתפטרת ככל מתפטרת. לגבי עצם הביצוע - אני מבינה אותך. אני עשיתי את זה, למרות שהיתה לי משכורת יפה מאוד, רכב, לא עשיתי הרבה כדי לקבל את זה (בעיקר נכחתי במשרד...) ובעלי רק התחיל לעבוד. האמת היא שלא הייתי צריכה כבר אומץ. הייתי פשוט צריכה שיגיע לי עד פה...

אנידס

New member
ברוכה השבה ותתחדשו על המחשב

החדש. את מתחבטת לגבי העבודה הספציפית או לגבי התחום בכללותו?

קרניר

New member
גם אנחנו התגעגענו....

הגיע הזמן שהמחשב יחזור לפעולה! לגבי העבודה לא יודעת מה להגיד.

יעל י

New member
העבודה בכללותה

קשה לי לנמק (ועכשיו גם אין כ"כ זמן) ואני לא מהמרבות לכתוב (הודעות ארוכות זה לא אני) בכל אופן הכוונה להתפטר ולצאת לעצמאות

למעלה