כמה שאני עצבנית!!

כמה שאני עצבנית!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בן זוגי, הגיע לביקור בן שעתיים בצהריים אלו. אחר כך, הוא לקח את בנו מהגן ושב אל משפחתו. שם פרץ ריב בלא סיבה נראית לעין כנראה מהתינוק שכבר 4 ימים יש לו ומטמטם את הוריו שלא ציפו לתינוק שבוכה כל כך הרבה. לאחר 10 דקות בן זוגי לקח את בנו והדיר רגליו משם אל גן שעשועים. לאחר מכן, המלאך הקטן, הוחזר אל אימו. לאחר שעתיים האב הצליח להרגיע את הבן הנרעש (כשהגיעו לבית אמו) ומשם, הדיר רגליו אלי. צפינו במעט טלויזיה, ולאחר מכן הוא סיפר לי על תלאות יומו. לפני כן אמר לי כי הוא צריך לחזור לבית הוריו לארוחת ערב, בכדי לנסות לאחות את הקרעים. כידוע אחותו השתלטה על חדרו לכן אין לו היכן לישון (לא שזה משנה, כי במילא כאשר אין הוא עם בנו, הוא מבלה את הלילה שלו כאן). התרגזתי, על זה שהוא בא ל-20 דקות והולך. הייתי מעדיפה שיבוא עוד שעתיים מאשר ישאיר לי טעם של עוד. בפתח ביתי הוא חייך, ליטף פניי סובב גבו והלך. קראתי לעברו כי אני מקווה שלא יעשה שטויות וישן במכוניתו וכי אני מקווה שיחזור. אינני יודעת מה בדיוק הרגיז אותי. אולי, כי טרח להגיד לי 5 דקות מלפני שיצא ואולי כי בזמן האחרון הוא רק בא והולך לפחות פעמיים ביום וזה מתחיל להעיק עלי. סתם, כי הייתי צריכה לשחרר קיטור וכאן זה כמו הבית.

עכשיו אני נזכרת...

הוא אמר לי שתמיד יש לי עוד אופציות (להיות עם בן זוג אחר) ואני תמיד מסבירה לו כי אני אוהבת רק אותו ועם כל טוב יש גם רע. ידוע לי היטב כי יש לי אופציות אך אני בוחרת להיות עם בחיר ליבי שזה הוא. ואז הרמתי מעט את קולי לאחר שהוא הסתכל עלי ואמר כי הוא מוכן לחפש עבורי בחור שיהיה עימי כל יום כל היום וביקש שאחת ולתמיד אשאיר אותו בלא מילים ואסביר לו מדוע אינני רוצה להשתמש באופציות אחרות (כאשר הוא כבר יודע למה!!). אמרתי לו כי אני יודעת שיש לי אופציות וכי הסברתי לו לא אחת מדוע אינני בוחרת להשתמש בהם. משם, הוא שם נעליו ירדנו למטה אל דלת הכניסה ואתם יודעים כבר מה קרה משם..

תמרי30

New member
פרי ,

יפה אמרת ... טוב להוציא קיטור לפעמים . אני מתה להוציא קיטור ולשחרר את כל הכעס שעצור בי (מזמן לא כעסתי כל כך )

תמרי30

New member
לא מצליח לי ../images/Emo10.gif

בחצי השעה האחרונה בכיתי וגם הבכי לא שיחרר את הכאב . לא יודעת מה זה ... מן כעס מהול באשמה ,פחד ועצב ...ממש לא מתאים לי . ולא יודעת איך להשתחרר מזה . בן זוגי ממשיך לעצבן והויכוח מיום חמישי רק המשיך והתעצם היום ...אפשר לומר שבגללי מפני שאני התקשרתי במלוא הכעס , האשמתי ונתתי לו אולטימטום ואם יש משהו שמטריף אותו זה אולטימטומים . בכל מקרה אני אמורה לנסוע אליו לחודש ועכשיו אני לא יודעת אם בכלל כדאי . אני רוצה לנסוע אבל הכעס אליו לא מרפה .

אני מציעה לך כן לנסוע

למרות שאת כועסת. אני מציעה לך גם לחזור בך מהאולטימטום ואף לחכות כמה ימים ללא יצירת קשר עם בן זוגך בכדי שתוכלי להרגע ואף להתגעגע אליו מעט. אני יחסית, נרגעת מהר וכעת אני דואגת שבן זוגי לא יעשה שטויות וישן במכונית או על הספה שלהם בבית (שהיא מאוד צרה, מאוד לא נוחה, ואף מתעגלת כך שלא בטוח שהוא נכנס אליה בכף רגל ועד ראש) אני חושבת להתקשר אליו ולבקש ממנו שיגיע הנה לאחר מכן אלא אם יש לו סידור יותר טוב.

תמרי30

New member
אני בדיוק כותבת לו מייל

קשה לי לדבר איתו בטלפון כשאני כל כך כועסת ובמייל אני יכולה לכתוב בנחת ולהסביר לו מה מפריע לי כל כך . אולי זה ישמע מטומטם ודבילי ואני יודעת שיש בנות שמאוד רוצות להתחתן עם בן זוגן וממתינות בקוצר רוח להצעת הנישואים ונראה לי שאני פשוט לא יודעת מה לעשות עם החתונה שקרבה ובאה ... רוצה לחיות איתו כל החיים אבל מפחדת פחד מוות שזה לא יצליח .

rolan

New member
בנות יקרות

קיטור להוציא, זה חשוב מאוד!!! אסור להיגרר לכעס וטינה אני מתחילה להישמע (לעצמי) כמטיפה אני רק לא רוצה שתצברו כעסים על בני זוגכם בגלל הליבון החוזר כאן... יש לי הרגשה לפעמים שאנחנו מלבנים בעיות ורק מוסיפים צרה על צרה, כאילו מכסים טפח ומגלים טפחיים.... בנות כוס מים קפה ועוגה ולצאת לדרך חיובית קחו לדרך
ו

בגלל זה אנו משתדלים

לדבר על כל דבר שמפריע לנו. טינה על בן זוגי אין לי ואני מקווה שגם לא תהייה. במקרה שלי זה, מגלה טפח, מכסה טפחיים

לפרי האסור משהו לא ברור

מצד אחד את כועסת עליו גורמת לו לצאת מהבית ואחר כך מחפשת להדאיג את עצמך איך הוא ישן אני הייתי מציעה לך חכי אל תמהרי היי עם עצמך ובדקי את מערכת היחסים שלך עם בן זוגך ואל תתני לרגשות הפחד מהבדידות לבלבל את צרכייך וציפיותייך מבו זוגך חשבי בדקי תשתכנעי שאהבתך אמיתית צרי איתו קשר הבהירו את ציפיותכם, וכבדו את החלטתכם לשני הצדדים גם את תוכלי לבדוק את כוונותיו ותוכניותיו העתידיות ואם הגעת להחלטה שהמערכת לך חשובה למדי לכבד ולקבל אותו ללא ויכוחים ופרידות בהצלחה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

אילנה מתוקה

ציפיותינו בהחלט מתואמים. לא הייתי מחכה זמן כה רב בכדי להתחיל לאחר שנה ושלושה חודשים של זוגיות להתחיל ולתאם ציפיות. זה עושים בחצי השנה הראשונה. לא הבנת אותי טוב. 5 דקות מלפני שהוא היה צריך ללכת הוא אמר לי זאת והכעיסה אותי עצם העובדה שהוא חיכה ואמר לי זאת רק דקות ספורות מלפני שהלך. לא גרמתי לו ללכת ואני דואגת לו מפני שלא משנה עד כמה אכעס עליו, תמיד אוהב אותו (כן, זה יכול ללכת ביחד) ותמיד אדאג לו ולבטחונו (הכי חשוב, גם אפגין אותה ואדבר עימו בהגיון למרות הכעס מפני ששום דבר לא שווה אסון.)

Tusha53

New member
תמרי, הנה לך פטט לשחרר קיטור

המרכים הדרושים: מחבט טניס ספה שיכולה לספוג הרבה כעס אופן ההכנה: חושבים על הכעס ומתחילים לחבוט על הספה במחבט הטניס, חבטות עזות, אם אפשר כדאי לצעוק, תנועת היד צריכה לבוא מאחורי הגב לקידמת הגוף ובחבטה עזה על הספה, נוח מאוד כשיושבים על הבירכיים. זאת לא בדיחה...האמיני לי זה עובד!!! Tusha
לידיעה: אי שיחרור כעסים גורם לבעיות בתפקודי כבד - כך אומרים הסינים הזקנים.

אני צריכה לאמץ לי את השיטה הזו...

אני לא מרחמת על ידי ונותנת כמה זבנגים לקיר עד שאני נרגעת. זה משחרר את הכעס והעצבנות יופי אבל גם כואב... התקשרתי אליו, אביו ענה, ניכר לראות שהכול הסתדר. שיחררתי קיטור גם כלפי אביו והסברתי לו בשני משפטים מדוע אני עצבנית (מעט) ושלא יעשה שטויות. בן זוגי ענה לי לאחר מכן ואמר שהוא עסוק עם התינוק אז אמרתי לו שישאל את אביו על מה דיסקסנו.

תמרי30

New member
טושה יקרה מאוד ,

אני חייבת להשיג מחבט טניס ...לצעוק ממש אני לא יודעת ניסיתי בכמה סדנאות ופשוט נאלמתי דום . אם בסינים עסקינן אז הכבד שלי עצבני ומוטרף בדיוק כמוני LIV YANG RISING למי שמתעסק באבחנות סיניות . נראה לי שהמרחק הזה ביני ובינו מוציא אותי משיווי משקל ובדרך אני מוציאה אותו משיווי משקל .

למעלה