כמה שהייתי צריכה זין הבוקר..

דנטל

New member
אני מתכוונת לסיים את היום בטוב

בכל מקרה אני הרי לא טיפוס של בוקר. אתמול כבר הייתי חרמנית ברמות מטורפות אז עשיתי מעשה והתקשר בסוף לרמי. כוסעעעעעמק הוא היה בחתונה. התקשר אלי אחרי 1 בלילה, כשהוא חזר, ואמר לי שאני כלי. כלומר, אני מרגישה ממש נחותה על זה שאני מתקשרת למישהו בשביל זיון ובסוף הוא קורא לי "כלי". אוחחח... איזה חמוד שהוא, חולה עליו. בקיצור, הבטיח להרגיע אותי היום
.

night mistress

New member
אני דווקא אתמול עשיתי יום פינוק ..

הרי הדבר היחיד שירגיע אותי מכל העסק של העבודה זה סקס ופורקן מטורף, מחוסר ברירה (דודה בלה מבקרת אותי בעונה שכונה זו..)עצמתי עניים ונתתי לעצמי את התענוג שב-6 התפרצויות מטורפות שרק התחזקו אחת אחרי השניה.. והכי כיף זה שלפני השינה חייכתי לי עוד פעמיים.. וישנתי..אויי איך שאני ישנתי:)

T r i l i a n

New member
גם אני בונה על היום בערב

מקווה שהאיש לא יהיה עייף מדי אני אתחיל במקלחת ותספורת ואשמור על אופטימיות

night mistress

New member
ושוב..אני אצטרך להסתפק ביד ימין..

ואולי גם יד שמאל.. וכל זה במקום ראש דבוק לשפתיי (לא משנה איזה מה-6).. חחחח

T r i l i a n

New member
אני לא יכולה עם יד שמאל ולכן

ע"מ שהכל יהיה הוגן מגיע לי שתהיה לשון לעזור

Gardner

New member
אכן, סיפורך עצוב..

יש לך פה איזה מליון גברברים שרק מחפשים שפתיים להדביק אליהן את ראשם!
בהצלחה, בין אם תסתפקי בידיים, ובין אם לאו.

דנטל

New member
תספורת זה מזכיר לי

הוא אמור לגלח לי את בית-השחי, ואת הרגליים, ולעשות לי קצוות. בעקרון, הוא כבר ממש היה עושה לי תספורת וצבע ופן וכל הבלגנים, אבל מעבר לעובדה שאני לא בקטע של תסרוקות, אז גם אני לא סומכת על ספרים. כלומר, אני סומכת עליהם במיטה, מן הסתם, אבל לא על זה שיספרו כמו שאני אוהבת. כן, אני יודעת ששיער צומח, אבל אני ממש לא בקטע של לחכות - אני אוהבת אותו ארוך וכמה שיותר, ושיהיה מבולגן.

T r i l i a n

New member
אני לא אוהבת ארוך

אבל מתקמצנת , אז לאחרונה יש לי שיער ארוך מעצבן נורא

דנטל

New member
בגלל שאני סנילית

כשקראתי עכשיו את הכותרת של ההודעה שלך, ממש לא חשבתי על שיער...

דנטל

New member
מה חשוד פה?

את הרגליים לא גילחתי כבר איזה חצי שנה, כי לא ממש יש שם מה לגלח. הוא נורא בקטע של לשרת אותי בתחום הטיפוח הנשי, אז בדרך כלל אני לא מגלחת את בית-השחי כשאני יודעת שהוא צריך לבוא ומשאירה לו זיפים. ברגליים הסברתי שיהיה לו קצת קשה, כי עובדה שכל הזמן הזה שהוא מכיר אותי הוא אף פעם לא ראה שם שיער. בקשר לתספורת - כשאני רואה אותו מחזיק את המספריים והפן והמסרק (כמו שספרים מחזיקים) זה מחרמן אותי בטירוף. כשהוא מחזיק אותם על ידי, זה מבהיל אותי בטירוף. אז פעם כשהסכמתי סוף סוף שיעשה לי קצוות, הזהרתי אותו שאם הוא מוריד יותר מסנטימטר אני לא מזדיינת איתו חודש. בקיצור, הוריד משהו כמו מילימטר, יותר נכון סיפר את האויר, כך שאפילו לא הייתי צריכה לטאטא אחר כך.

night mistress

New member
הזין האולטימטיבי...

27 סנטימטרים של כח ועוצמה.. עובי כזה שכף היד שלי תעטוף אותו בקושי.. מחובר לגוף מדהים עם פנים מדהימות.. חזה חלק עם קו שיער דקיק מתחת לטבור.. שכל חדירה תשאיר אותי מרוסקת מהנאה וכאב..מהעוצמה שבאיבר החבויי הזה.. לתת ללשון שלי לטייל עליו.. באיטיות,לראות עד לאן הוא נכנס.. וכו' וכו'.. נראה לי שאני הולכת לעשות אמבטוש כעת..

night mistress

New member
חחחח..

טוב לפחות שיש תחתונים..:) תארי לך זה היה על המכנס,פתאום את יושבת לך בפיסוק וכתם קטן מתחיל להיווצר וכמו בסרטון בלהות צ'כי-הבוס שלך עובר בהפתעה..

T r i l i a n

New member
הבוס שלי פעם אחת עבר בהפתעה בדיוק

כששקלתי מה להגיד על איזה זין יפה שתמןנתו הייתה פתוחה על מסך של המחשב שלי פדיחות

Turambar

New member
גם אני בעבודה

וב OPEN SPACE אבל אני בפינה עם הגב לקיר ומחיצה ביני לעולם... אז אני בד"כ יכול להקטין כשמישהו מגיע...

למעלה