כמה שובניסטי .........

*אליקו*

New member
כמה שובניסטי .........

ממש פתטי להקים פרום פמיניסטי כי האקט עצמו שובניסטי... איך תגיבו אם אקים פרום שובניסטי ואשבח את העולם השובניסטי שבו אנו חיים במקום להתלונן על עולם פמינסטי דמיוני...

טל קר

New member
לא הבנתי מילה וחצי מילה מכוונתך

אפילו ניסיתי להמיר על פי מבחן קובי ניב וקיבלתי את הדבר הבא שעדין לא קידם אותי לכלום: כמה פתטי להקים פורום למען שוויון כי האקט עצמו גזעני ... איך תגיבו אם אקים פורום גזעני ואשבח את העולם הגזעני שבו אנו חיים במקום להתלונן על עולם שוויוני דמיוני...

ממש פטתי להקים פורום להומואים בלבד

כי זה המעשה הכי בדלני והומופובי שישנו - להסתגר בגטו מפחד הגויים. אם לא הייתי מכירה אותך הייתי חושבת שאתה מתכוון לזה ברצינות

טל קר

New member
אהלן חנה, לדעתי אנחנו לא מכירות

אותו, כי זה לא אותו אליקו. אני חוששת שהאליקו הזה כן מתכוון לזה ברצינות.

אליקו*

New member
מממ....זה לא אני בכלל

וההודעה פרובקטיבית מו הסתם . אני הייתי חוכך בדעתי שנייה אחת ועוד אחת ובוחר לא להגיב. טל כבר ענתה לו יפה ואני אחזור לארוחת השבת(חוזר לנפנף על המנגל ...את רואה חנה גם את זה אני עושה בצוק העיתים למרות שאני הומו )
וואו איזה סמיילים יש לכם פה .

*אליקו*

New member
אליקו ...לא התכוונתי לסבך אותך

בכל מקרה עכשיו שאני קורא את מה שכתבתי ,אני מודה שאני באמת לא נישמע הגיוני ובכל זאת מה שניסי תי לומר שסתם הצצתי והיתי מופתע לגלות בעצם שרובכם בעצם שובניסטים\אות וזה מה שנראה לי פתטי ותקני אותי אם אני טועה טל . בכל אופן אם בכל זאת הצלחתי לפגוע במשהו אז לפחות תדעו שהתכוונתי לזה ותנסו לחשוב למה בעצם הצלחתי. חוץ מאליקו שנראה לי מעדיף להימנע מאלימות ושוב סליחה שסיבכתי אותך בזה ואגב סחתיין על השם המגניב.

augustus

New member
לא פגעת באף אחד

אנחנו רגילות כאן לתמהונים שעושים פרובוקציות. המהומה הייתה בגלל שחשבנו שאליקו אחר כתב את ההודעה, ומאחר ואנחנו מכירות את האליקו ההוא, חשבנו שאולי הוא ירד מהפסים ודאגנו.

noa****

New member
למה אתה נכנס לפה בכלל ../images/Emo35.gif

חוץ מזה יש חוסר הגיון בדברים כפי שניסחת אותם , כדאי שתנסח מחדש כדי שהכוונה שלך תהיה מובנת.

למעלה