כמה שווה היום ZIRE 72???

shuky1

New member
כמה שווה היום ZIRE 72???

החלטתי להחליפו ב TX. הפאלם עבד כשנתיים. במצב טוב. האם יש חברה שעושה TRADE-IN ???

תנסה באנדי

קשה מאוד למכור יד שניה לפרטיים. אלא במחיר זול. אני קניתי TE ב 50 דולר שזה מחיר אפס. מי שמנסה למכור ב 500 שח לא מצליח אפילו שזה בהחלט שוה.

מכירה ישירה יכולה להניב לו 500 ש"ח

פשוט תכניס ללוחות של תפוז, הומלס, יד2, וואלה ותוך שבוע שבועיים תמכור (אני מאמין..) בהצלחה!

Ran sch

New member
החלפתי לא מזמן TE ב TX

לא בטוח לגמרי שאני מרוצה הסוללה מדהימה, המסך ענק, האינטרנט.... לא יותר מידי יעיל (קצת אי מיילים וקצת שליטה מרחוק -אבל לא זמין בכל המסעדות ועושה בעיות בהרבה אתרים אם אתה צריך רשת VPN (אצלנו באוניברסיטה למשל צריך) תשכח מזה זיכרון לא מחיק שמוכיח את עצמו כמציל חיים רמקול חבל על הזמן ועוד המון ייתרונות אבל החסרונות כמו קריסה, לופ אינסופי של ריסטים עצמיים נדיר אבל קרה לי פעמיים בחודשיים,(+ חוסר תאימות לתוכנות ישנות שאולי אתה רגיל אליהן וחייב אותן) איטיות (ביחס לTE הוא ממש עגלה), יותר גדול יותר כבד אצלי לפחות הוא מאבד סנכרון של הדיגיטיזר לפעמים (פעם בשבועיים בערך) מה שלא קרה מעולם בTE אין סקייפ ואין תוכנה לשליחת SMS ישירות דרך ICQ (חינם) ועוד המון המון חסרונות שחלקן ממש מורידות דמעות תשקול ברצינות לנטוש לטובת פוקט - אין מה לעשות כוחות האופל משתלטים על העולם ואם אי אפשר לנצח אותם.... סה"כ בובה של מכשיר אבל זה קצת כמו לקחת לינוקס - המון ייתרונות המון חסרונות שעם חלקם ממש קשה להשלים.

shuky1

New member
תודה, החלטתי לאור מה שכתבת -->

עוד לא להחליף. אני כבר כשנה שוקל אבל האמת שאין לי כח להתעסק איתו יותר מדי. אני צריך מכשיר אמין שאוכל לישון בשקט בלילה.

תחליף! אני ישן בשקט. ראה הודעות

קודמות שלי. מאז רכישת המכשיר לא היה לי שום "לופ של ריסטים". המכשיר מהיר מאד. אין בעיית דיגיטייזר. בעצם, רן, אולי כדאי שתיגש עם המכשיר להראל לבדוק אותו? גילוי נאות - אין לי (לצערי) מניות בחברת הראל.

Ran sch

New member
אולי אבל לא קניתי דרכם

קניתי דרך ebay (עלה 1500 שח כולל הובלה מעמ והכל) לגבי איטיות... אני מדבר על זמן תגובה בין הרגע שאתה לוחץ על כפתור הדלקה לבין הרגע שהמכשיר נדלק (קורה לך לפעמים שצריך ללחוץ פעמיים כדי להדליק ? לי כן) זמן תגובה ללחיצות על תפריטים (השוותי מול ה TE הישן והטוב הבדל עצום !!! לא משהו שניתן למדוד בשניות אבל בתחושה ) הפעלה מחדש (ריסט) לוקחת בערך פי חמש זמן. תופעת הלופ האינסופי... אני בוודאות לא הראשון שנתקל בה (קראתי באחד השרשורים שהיו עוד כמוני) תמיכה בתוכנות ישנות- תהיה זהיר מאוד חלק גדול מאוד מהתוכנות החינמיות לפאלם לא עוברות עדכון תקופתי ולכן... לצערנו נשארות לא תואמות ומסוכנות עלולות לגרום לקריסה. האינפרא אדום נמדד בעוצמה שלו והוא פחות חזק !!! (לצערי כשלט הוא מתפקד פחות טוב מקודמו) ושוב בסך הכל בובלה של מכשיר רק חבל שכל השיפורים האלו לא באו בלי לעלות על חשבון התכונות האהובות של מהירות, יציבות ותמיכה טובה לאחור.

shuky1

New member
שאלה למנשה. האם אתה משתמש-->

בתוכנת TEALSCRIPT ??? אני רגיל אליה ולא אהיה מוכן להתפשר. על הרבה תוכנות אחרות כן. על זו לא. תודה, שוקי

למעלה